Actualitate

11 posturi de ofițeri și 1 post de agent, scoase la concurs de IPJ Bistrița-Năsăud

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că scoate la concurs 12 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 11 posturi de ofițeri de poliție și 1 post de agent de poliție.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile: comunicații și informatică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, prevenirea criminalității.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21-29 octombrie se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie va avea loc proba scrisă, de tip test grilă.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS