Actualitate

12 străzi din Bistrița vor fi reparate cu peste 500.000 de lei. Ce artere au fost incluse în acest pachet

Primăria Bistrița, prin Direcția de Servicii Publice, a solicitat oferte de preț pentru lucrări de reparații curente prin frezare și turnare mixtură asfaltică în puncte pe partea carosabilă a unor străzi.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 11 martie, iar valoarea estimată a contractului este de peste 500.000 de lei.

12 străzi au fost incluse în acest pachet, împărțite în 2 loturi: Simion Mândrescu, Drumul Cetății, Calea Clujului, Lucian Blaga, Drumul Dumitrei Nou, respectiv Calea Moldovei, Independenței, Libertății, Valea Jelnei, Valea Căstăilor, Valea Slătiniței, DJ 172 B Slătinița.

Primarul Ioan Turc a declarat că în 15 martie demarează programul de reparație a străzilor.

Viceprimarul Sorin Hangan spune că ”exigențele privind standardul lucrărilor vor fi mari”: ”Nu ne putem permite să tot revenim cu reparații. Mă voi ocupa cu prioritate de urmărirea execuțiilor. Nicio lucrare nu va fi recepționată și nu va fi făcută plata până când nu corespunde calitativ. Am demarat, de asemenea, licitația pentru executarea cât mai rapidă a marcajelor care s-au șters peste iarnă”.

Etichete

5 comentarii

  • Am mai spus-o in multe randuri , la o licitatie publica nu se divulga valoarea estimata a lucrarii. Daca aceasta se anunta in media atunci castigatorul va fi desemnat cel care executa lucrarea cu cei mai putini bani iar calitatea lucrarilor va avea mult de suferit. Astfel firma desemnata pentru executie va avea motivul sa spuna pe drept cuvant : „Noi v-am facut lucrarea de cati bani ne-ati putut da !” Parerea mea.

  • Cand se finalizeaza lucrariile de pe Grigore Balan ( in fata Muzeului)? Nu se mai intorc constructoti sa ridice nivelul asfaltului cu cel de dinainte? Bordurile? Iesirile din curti?

  • Din pacate doar un nebun se va aventura sa repare strazile Bistritei sub pretul de productie al asfaltului, lucrarea este prost estimata si va ramane neinceputa !!!!! Degeaba aloci bani putini pentru strazi multe, ca nu le vei face niciodata !!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS