Actualitate

Când încep reparațiile pe străzile din Bistrița. Unde se va face reabilitare integrală

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a declarat că străzile din oraș au fost împărțite pe loturi, urmând să se lucreze pe mai multe fronturi odată pentru aducerea lor la o stare conformă.

”În data de 15 martie vom demara programul de reparație a străzilor. Au fost făcute loturi în așa fel încât pe mai multe fronturi odată străzile să fie aduse la o stare conformă. Discutăm despre reparații curente, nu mă refer la reparațiile de fond. Și acest tip de reparații vor fi făcute în acest an și vă dau două exemple: Odobescu și Crinilor, care vor fi reabilitate integral din banii municipalității, nu discutăm despre alte surse. Tot ce înseamnă Linia Verde, străzi care nu sunt cuprinse în proiect, vor fi reabilitate din banii municipalității”, a menționat el.

Reparațiile pe străzi nu vor consta doar în plombări, acolo unde va fi nevoie urmând să se facă și frezări, decapări și turnare de covor asfaltic nou. ”Vă dau un exemplu: str. Gen. Grigore Bălan în proximitatea stației de carburant este un dezastru. Vom solicita celor de la MIS Grup, care lucrează pe Linia Verde, să intervină acolo cu prioritate și pe urmă să vină pe Grigore Bălan. Acolo unde putem interveni nu pe reparații de primă necesitate, unde lucrurile arată foarte prost, reparațiile se vor face pe tot ce înseamnă carosabil”, a mai spus primarul.

Ioan Turc a precizat că noua stație de asfalt va fi operaționalizată probabil la sfârșitul acestei luni sau cel mai târziu la începutul lunii viitoare.

Contractul pentru amenajarea străzii Dinu Lipatti a fost semnat, constructorul ARL Cluj urmând să înceapă în curând lucrările.

6 comentarii

 • Daca Miss Grup va lucra si va lasa in urma dezastru ca si la pistele de bicicleta in Viisoara si Unirea … mai bine, nu!

 • Directia de Servicii Publice este stapana absoluta, directorul directiei face cam ce vrea, l a atras pe viceprimarul care oricum e in plop si habar n are ce face acea directie,
  Ba umbla vorba ca acest director este sustinut de doamna de fier doar facea soferie cu ea.
  A stat destul la acea directie domnule primar, puneti un om capabil fara ifose, a uitst cand punea oameni din directie sa l voteze pe Niculaie si acuma da cu limba la turul dumneavoastra.
  Poate va spune si cum a fost la chef acu vreo trei săptămâni impreuna cu doamna de fier a judetului,?
  Bine ca si au dat seama si domni ziaristi ce hram poarta aceasta fiinta.

 • Pe str. Romana (Trandafirilor) au venit cei de la primarie si au desfintat trotuarul de pe partea dreapta si au facut parcari. Dupa 6 luni au venit „aia” de la gaz si au sapat exact unde s-a pus asfalt nou pentru a inlocuii conducta de gaz. Strada este de aproape un an lasata in batjocura si nereparata. Oare de ce romanii sunt atat de prosti??? Dupa asfaltare se sparge asfaltul si totul ramane neterminat. Cine raspune? Cine face verificarea lucrari? Cine asfalteaza? Se dau amenzi? Se verifica daca s-a asfaltat? Se dau din nou amenzi? Cine raspunde?
  Frontul merge inainte, ofiterii beau!!!
  O tara plina de incompetenti.

 • De directia de servicii publice raspunde viceprimarul Hangan nu cred ca administratorul public are sarcini de serv in acest sens.
  Poate va raspunde de investitii si IT ca si domnul Peteleu.
  Sper sa se ridice macar la inaltimea domnului Peteleu sau chiar mai mult.
  Succes.

 • Sunteți praf ca și străzile.Administratie mai slabă decât cea dinainte.Numai gargară.Trebuie sa înceapă și sezonul marcajelor,nu se mai vede mai nimic pe drumuri.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS