Actualitate

100 de locuri de parcare scoase la licitaţie

Municipalitatea scoate la licitație 100 de locuri de parcare de reședință în zona delimitată de străzile Calea Moldovei – Grănicerilor.

Persoanele fizice şi juridice care au domiciliul în zona respectivă şi au depus documente în vederea atribuirii / licitării unui loc de parcare de reşedinţă sunt invitate în sala mare de şedinţe a Primăriei Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6 – în data de 28 octombrie, la ora 16.00.

Vor intra în şedinţă următoarele blocuri: Calea Moldovei – bl. 10 sc. A, B; bl. 12 sc. A, B, C; bl. 14 sc. A, B; bl. 16 sc. A, B, C / str. Grănicerilor – bl. 7; – bl. 7, sc. B.

Documentele necesare în vederea participării la şedinţa de atribuire / licitare din data de 28.10.2015 mai pot fi depuse până la data de 27.10.2015, ora 16.00.

În altă ordine de idei, la data de 31 octombrie 2015 expiră abonamentele de parcare tip reşedinţă pentru zona delimitată de străzile Gării, B-dul Decebal, Arţarilor, Andrei Mureşanu, Colibiţei şi Tihuţei. Prin urmare, în conformitate cu art. 51 din Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reşedinţă ale municipiului Bistriţa, aprobat prin Hotărârea nr. 31/29.03.2012 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa, la expirarea perioadei de valabilitate a abonamentelor de parcare tip reşedinţă, acestea se vor prelungi cu încă 12 luni, cu condiţia achitării tarifului aferent.

Pentru prelungirea perioadei de valabilitate, utilizatorul locului de parcare se va prezenta la casieria Direcţiei Patrimoniu din str. Gheorghe Şincai nr. 2, în vederea achitării tarifului aferent locului de parcare, respectiv tariful de bază sau tariful licitat, după caz. În cazul în care utilizatorul locului de parcare nu achită tariful aferent locului de parcare până la data 10.11.2015, va pierde dreptul de prelungire a abonamentului, iar locul de parcare va fi reatribuit altor solicitanţi. După această dată, plăcuţa de rezervare cu numărul de înmatriculare va fi ridicată, iar pentru remontarea plăcuţei se va achita taxa de 50 lei.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.