Actualitate

30 de noi locuri de parcare pe Aleea Plăieșului, prin reconfigurarea zonei

Pe Aleea Plăieșului din Bistrița, în zona Bulevardului General Grigore Bălan, municipalitatea a amenajat, prin reconfigurarea spațiului respectiv, încă 30 de noi locuri de parcare.

În total, după finalizarea amenajării, parcarea din proximitatea Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” are 105 locuri, spune primarul Ioan Turc.

Au fost montați 270 de metri de borduri și 210 metri pătrați de pavaj, cu asfaltarea unui perimetru de 2.750 de metri pătrați, inclusiv cu realizarea de rigole pe 100 de metri.

De asemenea, au fost montați 4 stâlpi de iluminat cu LED și plantați 19 arbori sau arbuști ornamentali.

6 comentarii

 • Să presupunem ca de mâine avem 20.000 de noi locuri de parcare!
  Rezolvăm problema parcării, dar bulevardele, străzile și aleile nu fac față! Pe unde o să circule mașinile?

  Nu-mi plac ecologiștii extremiști de la Bruxelles, care distrug agricultura, (consecința este distrugerea comunităților de la sat), și distrug industria, dar le dau dreptate în cazul aglomeratilor urbanu.
  Nu rezolvă niciodată problema cu mai multe locuri de parcare, ci doar prin reducerea nr de mașini în orașe!

  În Copenhaga parcarea costă 2000 lei/luna într-o parcare subterană !
  Sau poți să-ți cumperi propriul loc de parcare cu 1 milion DKK (adica 650.000 lei.). Și e al tău, pe veci!

  9
  23
  • Institutiile de la Bruxelles sunt acaparate de o elita neo-marxista/neo-comunista finantata de catre celebrul miliardar evreu George Soros care are o armata de ONG-uri imprastiate in toate tarile europene care au menirea de a introduce NOILE VALORI EUROPENE:1.migratia,2.lgbtq,3.razboiul,4.incalzorea globala. Scopul final e destructurarea natiunilor europene si formarea unor amestecuri de populatii pe teritoriul Europei care sa nu se mai poata opune la schimbari politice. Suntem pe final de cultura europeana!

   10
   11
  • În zona centrală a oraşului Bistrița există un deficit enorm de locuri de parcare care duce la probleme majore de funcționare a spațior respective la aceasta se adaugă complicitatea dezvoltatorilor şi cumpărătorilor de la blocuri şi vile care prin diferite fente nu au făcut locuri de parcare suficiente pentru imobilelor ambele categori mergând pe principiu că orice loc de parcare făcut de dezvoltator este mult mai scump decât dacă parchezi direct pe stradă gratis. De lipsa enormă de locuri de parcare este complice toată lumea deopotrivă administrația oraşului care nu a avut viziunea dezastrului în care ne aflăm, dezvoltatori care au vrut să-şi maximizeze profiturile făcând apartamente pe orice suprafață disponibile fără să lase loc de parcare, clienți care au preferat strada decât să dea bani pe parcare, toate instituțile de stat care în cazul că şi-au făcut câteva locuri de parcare le-au făcut doar pentru angajați nu şi pentru vizitatori.

   12
   1
  • @eu: Soros are 90 de ani, creierul lui e varză … așa că nu a acaparat nimic. Dați puțin „drumu'” la creier și nu mai debitați prostii sau să propagați inepțiile rostogolite de alții!
   A fost suficient un zvon pt ca mii de giboni să umple benzinăriile … tot Soros a fost de vină! Marea problemă a omenirii nu este Soros, Gates sau alt miliardar, dacă se poate evreu, ci atitudinea de turmă a oamenilor și frica lor de un dușman închipuit.

   10
   5
  • Așa e coj one…Cea mai mare realizare a diavolului e că a facut ca oamenii să creadă că nu există.

   3
   5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS