Actualitate

Doi frați din Feldru au murit, la stână, intoxicați cu monoxid de carbon

Doi frați din Feldru, ciobani amândoi, au murit aseară, la stână, intoxicați cu monoxid de carbon. Unul avea 29 de ani și altul 32, erau căsătoriți și aveau copii.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.00 când două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri au fost trimise într-o zonă greu accesibilă de lângă Feldru unde cei doi frați au fost găsiți inconștienți într-o încăpere a unei stâne. Unul avea 28 de ani și altul 32 de ani, medicul fiind nevoit sa declare decesul amândurora.

”Am tot sperat să nu fie adevărat. Din păcate, frații Gică (tatăl a 3 îngerași de copii) și Relu, tată și el, au plecat în ceruri, să fie păstori la mielușeii din Rai. Am fost de multe ori în munte, acasă la Gică, să-mi cumpăr cele mai bune produse lactate de la oițele lui, pe care le iubea și îngrijea, ca nimeni altul. Cauza plecării lor la cer nici nu mai contează. (…) Nu o să uit niciodată, gustul produselor făcute de ei, dar nici iubirea lor față de animale și familie. Drum lin spre cer oameni vrednici, iar familiilor greu încercate, putere și mângâiere de la Dumnezeu, să poată trece peste această teribil de grea încercare”, a scris pe Facebook Ștefan Sîngeorzan, fost primar al comunei Feldru.

”Astăzi, 26 februarie, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că într-un imobil din extravilanul localității Feldru, două persoane sunt în stare de inconștiență. La fața locului au fost identificați doi bărbați de 32 și 28 de ani. Din nefericire, cei doi erau decedați. În cauză vor fi dispuse necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

3 comentarii

  • Nu există durere mai mare pentru familie. Să-ți găsești copiii îmbrățișați, așa cum au trăit toată viața, fără suflare. Au încercat să se salveze unul pe altul. Nu mai vorbesc de părinți, soțiile lor, frații, surorile, dar mai ales cei 4 copilași minori rămași orfani, 3 Gică, din care cel mic, de câteva lunițe și unul Relu. Am fost foarte apropiați, i-am iubit, așa cum iubeau ei oamenii, dar și oițele, câinii, lângă care și-au găsit sfârșitul 😪 Famila îndurerată ne anunță că slujba de priveghere v-a avea loc diseară și mâine seară, la Biserica Penticostala Sfânta Treime din Feldru. Odihnă veșnică suflete tinere și bune, iar familiei greu încercate, mângâiere și putere, de la Tatăl Ceresc, să poată depăsi acest înfricoșător de greu moment.

    54
    0
  • Domnul sa i aiba in paza sa,sincere condoleante parintilor care sint oameni deosebiti,sotiilor fratilor si nu in ultimul rind copiilor.d zeu sa va miingaie si sa va ocroteasca.

    16
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS