Sănătate

Un copil care a căzut de pe o stâncă, transportat cu un elicopter la o clinică din Cluj

Un copil care a căzut de pe o stâncă, transportat cu un elicopter la o clinică din Cluj

Un băiat de opt ani din localitatea Arșița care a căzut marți la prânz de la circa 25 de metri înălțime și s-a accidentat grav a fost transportat cu un elicopter la o clinică de specialitate din Cluj.

Ioan H. (8 ani) se afla marți cu caprele la păscut în apropiere de satul Arșița, comuna Măgura Ilvei. La un moment dat, copilul a urcat pe o stâncă la o înălțime de circa 25 de metri, s-a dezechilibrat și a căzut direct pe un drum comunal care trece pe lângă această stâncă.

Secretarul Primăriei Măgura Ilvei, Grigore Stretea, a declarat, marți, că băiatul a fost găsit imediat de un bărbat care transporta laptele din satul Arșița spre Măgura Ilvei.

Bărbatul a anunțat  incidentul la 112 și un echipaj SMURD a venit și l-a dus pe copil la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Era conștient, dar se lovise foarte tare căzând de la o asemenea înălțime. Nu știu ce a vrut să facă. Poate s-a urcat pe stâncă și a vrut să vadă cum e drumul, poate s-a jucat și nu și-a dat seama ce face. Cert este că are probleme la coloană și o fractură la față”, a spus sursa citată.

Odată ajuns la Bistrița, medicii au decis că e mai bine pentru el să-l transfere la o clinică din Cluj. În jurul orei 17.00, la Bistrița a aterizat un elicopter care a efectuat transferul pacientului.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS