Social

600 de copii și bătrâni nevoiași așteaptă un cadou de Crăciun de la binefăcători

Asociația Filantropia Ortodoxă organizează ediția a patra a campaniei ”Îmbracă un copil orfan de Crăciun și sprijină pe cei nevoiași” pentru 600 de beneficiari identificați, copii, care au nevoie de haine noi și ghete, dar și adulți cărora vrea să le ducă daruri tradiționale.

Potrivit unui comunicat al organizației condusă de preotul Marius Pintican, campania îi vizează pe: copiii orfani, copiii cu handicap, copiii din familii monoparentale sau din familii numeroase cu situație precară, pe bătrânii singuri (bolnavi, aflați în situații de dificultate), personele cu deficiențe de auz (surdo-mute) și persoanele private de libertate care nu au de la cine primi un dar de sãrbãtori.

Organizația a întocmit o listă de 600 de copii și persoane nevoiașe, listă din care pot fi alese persoane cărora să li se pregătească daruri.

Pe Facebook, la comentarii, fie telefonic sau la sediul din Bistrița, Piața Unirii nr. 9, pot fi anunțate cele alese de fiecare binefăcător.

Pachetele se primesc la Cantina Socială Sfânta Filofteia din Piața Unirii nr. 9 (clădirea Protopopiatului Ortodox) sau în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, sau în contul

RO09RNCB0038130592410001, cod fiscal 31017916 – BCR – Bistriţa – cu specificația – “Dar de Crăciun”.

”Postul Nașterii Domnului este un bun prilej de a fi mai buni, mai milostivi, mai darnici, încercând să împlinim faptele milei creștine: Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine! (Mt. 25, 35-37)”, a transmis preotul Marius Pintican.

Lista cu toți cei 600 de copii și nevoiași în postarea de pe Facebook de mai jos:

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS