Social

Campionii reciclării în școli, premiați cu biciclete, boxe portabile și căști

În această perioadă are loc premierea elevilor care au adus cantități impresionante de deșeuri reciclabile la școală, în cadrul ediției a 4-a a concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău”, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și compania Supercom.

”La fiecare ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” suntem mereu foarte plăcut surprinși de entuziasmul și bucuria cu care elevii înțeleg să se implice într-o activitate care are un impact foarte puternic asupra mediului și sperăm asupra deprinderilor lor de a colecta separat deșeurile. Premiile oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA sunt motivante și apreciate de copii.

Până acum, în 4 școli din județ, bicicletele și multe boxe portabile și căști și-au găsit câștigătorii:

La Școala Gimnazială Nimigea de Jos s-au adunat peste 3,32 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei a fost Alexandru Marica cu 371 kg de deșeuri reciclabile aduse la școală;

La Școala Gimnazială ”Nicolae Drăganu” din Zagra s-au adunat peste 3,1 tone, iar câștigătoarea marelui premiu a fost eleva Gabriela Ciui, din clasa a 4-a cu 700 kg de deșeuri reciclabile aduse la școală;

La Școala Gimnazială Budacu de Jos s-au adunat peste 4,2 tone, iar eleva Alina Vartolomei din clasa a 6-a a plecat acasă cu bicicleta deoarece a adus la școală 1,7 tone de deșeuri reciclabile;

La Școala Gimnazială Șieu s-au adunat peste 4,7 tone, iar câștigătorul bicicletei a fost Denis Neagoș cu 1,6 tone de deșeuri reciclabile aduse la școală.

Felicităm toți elevii implicați în acest concurs educativ, suntem mândrii de voi! Le mulțumim profesorilor și autorităților locale care au înțeles importanța acestui concurs școlar și s-au implicat pentru buna desfășurare a acestui proiect! Hai să dăm valoare deșeurilor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, a menționat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

2 comentarii

 • Bravo ADI! Pe când se vor implici și marii comisari de la Garda de Mediu in asemenea acțiuni? Pardon, nu e timp pentru așa ceva că lucrează.

  2
  4
  • ADI Deșeuri se implică Ada serios din același motiv pentru care Protecția Consumatorilor din Bistrița Năsăud se implică: imagine. Șeful de la ADI e in campanie pentru primărie, celălalt pentru Consiliul județean.

   4
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.