Actualitate

67 de cupluri longevive, premiate la Palatul Culturii din Bistrița. Recordul – 71 de ani de căsnicie

67 de cupluri care au cel puțin 50 de ani de căsătorie au primit diplome de excelență si sume de bani din partea Primăriei Bistrița, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Palatul Culturii. Premiile au fost înmânate de priamrul Ioan Turc.

”Astăzi, pe scena Palatului Culturii, am avut deosebita onoare de a premia 67 de cupluri longevive din municipiul Bistrița pentru împlinirea a cel puțin 50 de ani de căsătorie. Diplome de excelență și câte un premiu în bani din partea Primăriei, cu mult respect și recunoștință pentru concitadinii noștri care au reușit să rămână exemple vii ale statorniciei și loialității în familie. Felicitări și multă sănătate tuturor seniorilor care au fost recompensați azi, cu o mențiune specială pentru Vasile și Ioana Mihalca, doi bistrițeni venerabili cu o căsnicie de 71 de ani!”, a menționat primarul Ioan Turc.

4 comentarii

 • Oare cei doi , cu o casnicie de 71 de ani , au mai fost premiati de inca 20 de ori ? Ce gene trebuie sa aiba (evident , nu ma refer la cele de de-asupra ochilor) si cata toleranta ! Sanatate la toti premiantii si la cat mai multe premieri!

  • Sincere felicitari cuplurilor la frumoasa si pretioasa aniversare, 50 ani de casatorie!

   Multumim Primariei municipale si Mass-media pentru implicare in organizarea acestui eveniment fericit!

   Sarbatori fericite si binecuvantate cu sanatate, putere si bucurie!

   La multi ani, fericiti si impliniti, dragi bistriteni in 2022 si pe mai departe!

 • Şi ai mei părinţi au împlinit 51 de ani de la căsătorie. Să le dea Dumnezeu multă sănătate şi la cât mai mulţi ani împreună!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS