Actualitate

Un nou concurs ”Mândru de Bistrița”

”Succesul de care s-a bucurat în această primăvară concursul nostru foto ”Mândru de Bistrița”, participarea și implicarea extraordinară ne determină să lansăm o nouă provocare. Vă propunem, de această dată, să arătați că sunteți mândri de Bistrița în cadrul unei competiții dedicată sărbătorii orașului – Târgul Mare al Bistriței. Faceți fotografii în perioada 24-27 august 2016, în una dintre locațiile unde au loc evenimente dedicate sărbătorii, postați-le pe contul de Facebook special creat iar în ultima zi a Târgului Mare, înaintea concertelor de pe scena din Piața Centrală, vom face proiecția celor mai frumoase fotografii”, anunță Primăria Bistrița.

Regulamentul rămâne același:

1. Fiecare participant poate trimite cel mult două fotografii, la o rezoluție care să permită imprimarea acestora la dimensiuni A4;

2. Fiecare fotografie trimisă va fi însoțită de numele persoanei care a realizat-o și de indicarea locului / obiectivului reprezentat în fotografie;

3. Clasamentul va rezulta în funcție de share-urile date exclusiv de pe pagina oficială de concurs (distribuirile făcute de pe paginile autorilor nu vor fi luate în calcul).

Concursul se desfășoară în perioada 24-27 august 2016.

La prima ediție, primii trei clasați au fost:

I. Maria Lăzăroae – Biserica Reformată din Bistrița, la apus de soare! – 235 distribuiri (foto 1)

II. Elod Gyorgy – strada Gh. Șincai din Bistrița, noaptea! – 212 distribuiri (foto 2)

III. Grigore Rus – Biserica Evanghelică din Bistrița – 193 distribuiri (foto 3)

maria la loc 1 mandru de bistrita 2 concurs mandru de bistrita loc 2 3 concurs mandru de bistrita loc 3

Panoul de onoare care cuprinde cele 50 de fotografii selectate în cadrul concursului de fotografie ”Mândru de Bistrița” a fost amplasat în centrul vechi al orașului. Albumul electronic poate fi accesat aici.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.