Actualitate Recomandări

Îndrăgostiţii au alergat prin zăpadă. Tibi Uşeriu, antrenament uşor înainte de Arctic Ultra (FOTO)

Deşi azi noapte a nins, peste o sută de iubitori de mişcare din Bistriţa şi împrejurimi au luat startul, în această dimineaţă, la Crosul îndrăgostiţilor de alergare. Printre ei s-a numărat şi Tibi Uşeriu, care s-a antrenat pentru a treia participare la Arctic Ultra, cel mai greu maraton din lume.

„Sărbătorim venirea primăverii cu puţină zăpadă, dar vremea este perfectă pentru alergat. Încercăm să ne îndrăgostim de alergare în primul rând şi de viaţă, de natură, unii de alţii. Avem peste o sută de participanţi la cros”, a spus Mihai Ungur, organizatorul competiţiei.

Ca şi în alţi ani, s-a alergat pe km cursa lungă, 4,4 km cursa scurtă şi a existat şi o cursă pentru copii. Toţi participanţii au primit medalii, iar câştigătorii premii în bani.

Nelipsit de la competiţie ca să-şi încurajeze prietenii să continue să organizeze concursuri pentru amatorii de mişcare, Tibi Uşeriu a dat autografe pe cartea sa „27 de paşi” şi s-a fotografiat cu fanii.

Săptămâna viitoare va pleca din nou spre Cercul Polar cu gândul să câştige al treilea titlu consecutiv de campiona la celui mai greu maraton de pe pământ.

„Eu nu am venit aici să câştig. Am venit să fiu împreună cu prietenii. Fiecare are Everestul lui, iar eu îl am pe al meu, bătăliile mele”, a spus Tibi, înainte de startul cursei pe 13 km.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS