Actualitate

După cheful cu Dan Diaconescu de la Prundu Bârgăului, un vicepreşedinte PP-DD a fost implicat într-un accident rutier!

Vicepreşedintele PP-DD Bistriţa-Năsăud, Teodor Răcilă, a fost implicat, duminică dimineaţa, într-un accident la Susenii Bârgăului. El conducea, băut, maşina sa marca Mercedes şi s-a răsturnat în apropiere de pod. A avut noroc şi nu a păţit nimic.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă la Susenii Bârgăului, Teodor Răcilă (foto) din Prundu Bârgăului, aflându-se la volanul maşinii sale marca Mercedes pe care o conducea în stare de ebrietate având 0,65 alcoolemia.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a lovit un parapet şi s-a răsturnat, dar a scăpat cu răni uşoare. El va fi cercetat însă penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Surse politice au declarat pentru Timp Online că Teodor Răcilă a participat, sâmbătă seara, la un chef organizat de PP-DD Bistriţa-Năsăud la Prundu Bârgăului în cinstea liderului Dan Diaconescu, aflat într-o vizită de trei zile în judeţul nostru. Petrecerea a ţinut până târziu în noapte chiar şi după retragerea lui Dan Diaconescu. El a stat câteva ore, dar apoi s-a întors la Bistriţa fiindcă astăzi ia din nou la pas judeţul nostru.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.