Social

Patru tineri care au răpit o femeie, prinși de polițiști și duși în Arestul IPJ Bistrița-Năsăud

Polițiștii din Sângeorz Băi au intervenit azi-noapte în urma unui apel 112, în care era sesizat faptul că doi bărbați ar fi răpit o femeie dintr-o locuință, după care ar fi urcat-o într-o mașină și s-ar fi îndreptat spre Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

La scurt timp, polițiștii din Năsăud au oprit în trafic un autoturism în care se aflau o femeie în vârstă de 29 ani din Orăștie și patru bărbați în vârstă de 24 de ani, 26 de ani, 27 de ani respectiv 29 de ani, toți din Orăștie, care au fost conduși la sediul Poliției.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

Tânăra a fost luată cu forța din locuință, la Sângeorz-Băi. Se pare că aceasta ar fi avut o relație mai veche cu unul dintre tineri.

În cursul zilei, cei patru suspecți au fost reținuți pentru comiterea  infracțiunilor menționate și au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS