Actualitate

Bogdan Ivan, despre ”nivelul atât de josnic la care s-a ajuns cu politizarea pandemiei”

Recentul scandal apărut în spațiul public legat de comentariul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, la o postare a fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, în ce privește raportările inexacte ale numărului de inmfectați din preajma campaniei electorale a fost comendat de deputatul PSD Bogdan Ivan vineri, într-o conferință de presă.

”Societatea și noi am avut dreptate în preajma alegerilor parlamentare, atunci când discutam cu toții de reducerea extraordinar de mare a numărului de infectați la nivel național. Faptul că astăzi doi membri ai Guvernului României, domnul Vlad Voiculescu și fostul ministru al Muncii, doamna Violeta Alexandru, își scriu mesaje pe Facebook unii altora prin comentarii că, de fapt, cifrele au fost inexacte în perioada campaniei electorale doar pentru a putea să facă campanie electorală, arată nivelul atât de josnic la care s-a ajuns cu politizarea acestei pandemii. Dacă atunci când eram pe un val de circa 10.000 de infectări pe zi ni se spunea că putem ieși la vot, că avem voie să mergem să votăm cu PNL și USR, astăzi, când vedem că incidența este mult mai redusă, suntem în situația în care ne trezim cu restricții peste restricții, care pun pe butuci companii, care duc mii de oameni în situația de a rămâne fără loc de muncă”, a spus el.

Parlamentarul a adăugat: ”În postura actuală vreau să-i întreb pe domnul ministru Vlad Voiculescu, pe domnul Robert Sighiartău, pe domnul prefect Stelian Dolha, oameni buni voi, când erați în campanie, când ne cereați să mergem la vot, nu vă gândeați că sunt oameni care riscă să moară din cauza infectării în acea perioadă? Nu vă interesa absolut deloc ați falsificat cifrele. Cum vă gândiți că noi putem avea acum încredere în orice veți declara în perioada următoare, cum putem respecta restrucțiile pe care le impuneți doar pentru faptul că așa ziceți voi?”.

Deputatul PSD le-a cerut acestora, în numele locuitorilor județului Bistrița-Năsăud, să se gândească bine la ce fac, să fie transparenți în tot ce înseamnă aceste raportări și să vină cu soluții ”care nu mai blochează afacerile oamenilor, care nu mai lasă mii de oameni fără locuri de muncă și care nu blochează economia românească”.

https://www.facebook.com/psd.bistrita.nasaud/posts/4130769630288128

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS