Sport

Prima victorie pentru Gloria Bistriţa în stagiul din Antalya

După cinci rezultate de egalitate şi două înfrângeri în meciurile amicale din Antalya, Gloria Bistriţa a obţinut primul succes, în faţa ocupantei ultimului loc în prima ligă din Bulgaria, Etăr Veliko Târnovo. Scorul a fost 2-0 (1-0), ambele goluri fiind înscrise de Marius Curtuiuş.

În minutul 27, Marius Curtuiuş (foto) a scăpat de marcajul fundaşilor şi a deschis scorul cu un şut plasat din interiorul careului. În minutul 53, acelaşi Curtuiuş a reuşit dubla de la 14 metri.

Antrenorul Nicolae Manea a trimis în teren următorul 11: Oghinciuc – Trestenicu, Peica, Hlinca, Costa – M. Stancu (Mor Pouye 55), Feher (Enescu 68) – R. Radu (Colţa 58), Walter (Arber 75), V. Pop (Chiţu 57) – Curtuiuş (Antonache 70).

În meciul de vineri seara au evoluat doi jucători macedoneni, Costa şi Arber, şi un austriac – Walter.

Gloria a mai jucat în Turcia cu Metalurg Zaporoje din Ucraina (0-1), FC Daegu din Coreea de Sud (0-0), Şerif Tiraspol din Republica Moldova (2-2), Hangzhou Greentown din China (1-1), Scholz Grodig din Austria (0-0), FC Sevastopol din Ucraina (0-4) şi ETO Gyor din Ungaria (0-0).

În etapa a 20-a a Ligii I, Gloria va întâlni în deplasare echipa Gaz Metan Mediaş, vineri 22 februarie, de la ora 20.00, în prima partidă oficială a în campionatul intern.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.