Actualitate

LDP a cerut insolvenţa Comlorela pentru o datorie de 1,5 milioane de lei

Firma Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) SA, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean, a cerut insolvenţa firmei Comlorela pentru o creanţă de 1,5 milioane de lei veche de şase luni. LDP a făcut drumuri în Dumitra la comanda CML şi trebuia să primească banii încă din luna august a anului trecut.

Directorul LDP SA, Andrei Rusu, a declarat pentru Timp Online că firmei pe care o conduce acum i-a fost încredinţată anul trecut asfaltarea drumurilor din comuna Dumitra, lucrare câştigată de CML, firma condusă de Loţi Roş, dar subcontractată.

„Nu eram eu director la vremea aceea când s-a luat această lucrare. Trebuia să primim banii încă din august anul trecut, dar nu am primit niciun leu. Am încercat să recuperăm banii pe cale amiabilă, dar nu s-a putut. Ca urmare, am cerut intrarea în insolvenţă a societăţii Comlorela. Sunt decis să recuperez banii până la ultimul leu”, a declarat Andrei Rusu.

Potrivit site-urilor de licitaţii publice, pentru amenajarea străzilor din comuna Dumitra, inclusiv localităţile Tărpiu şi Cepari, a costat 2,7 milioane de lei, ea fiind asigurată prin Planul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.