Actualitate

Accident la Salva. Tânără blocată în mașină, dusă la spital. Șoferul, fără permis

O mașină a ieșit în afara părții carosabile la Salva, iar la locul accidentului au fost alocate un echipaj de descarcerare și unul de prim ajutor SMURD.

Echipajele de intervenție ale pompierilor militari năsăudeni au găsit la fața locului două persoane: șoferul ieșit pe cont propriu din autoturism, fără mărci traumatice vizibile, respectiv pasagerul de pe locul din stânga față, o tânără de 20 de ani, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Aceasta era blocată în mașină și a fost extrasă în condiții de siguranță de către pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare, fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie.

Tânăra, care prezenta politraumatisme rezultate în urma accidentului rutier, a fost stabilizată de către echipajul de paramedici și predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, direcționat în sprijin.

Victima a fost transportată la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

”Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Năsăud au intervenit în Salva la un accident de circulație. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Florești, comuna Nimigea, a părăsit partea carosabilă a intrat în coliziune cu un podeț fiind ulterior proiectat în gardul unui imobil. În urma accidentului, o tânără de 20 de ani, din Tureac, a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Verificările polițiștiilor au indicat faptul că șoferul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

Etichete

7 comentarii

  • Masina cu volanul pe dreapta.
    Pasagera care a avut nevoie de îngrijiri medicale era pe locul din stanga față!!!

    Când vii in România trebuie neaparat să faci impresie; sa vadă neamurile că ai valoare, 😀cu ciocolata Tomberone, Lacoste, Tomi Hiflingăr etc.😀

    https://youtu.be/A8SYqSjbG6Q

    26
    1
  • Individul acesta a trecut pe langa mine cu cel mult 10 minute inainte. Bubuia muzica din masina la maxim. In fata mea a facut inca o depasire periculoasa. Nu avea nici o grija.

    32
  • Numai tzarani prostii pe zona aceea de drum din Salva, cazane de 500-100 de Euro, aduse din cimitirele de mașini din Anglia în general, inconștiență și neamprostie cât cuprinde, depășiri inutile și care pun în pericol pe ceilalți oameni, înstăriți material pe bune! Chiar mai ieri a mai comiso unul de ăsta de aceeași teapă de prin Telciu parcă! Cândva era un echipaj de poliție acolo la intersecția din Salva!

    16
  • Eu zic că nu nevoie de comnetarii
    Voi toți ăstia autoștiutori și chestii de genu , documentați vă mai bine și după comentați
    Băi șmecherilor după tastatură

    1
    20
  • Toți vitezomanii circula așa dar nu i vede nimeni in localitățile componente , nu vin in controale sa vezi acolo raliuri , vin ziua mare dar noapte sau seara își fac de cap se retrag dd la oraș și vin prin cartiere ca aici pot ca nu-i vede nimeni ca pol locală nu are timp să i controleze !!! Faceți controale !!! Aveți obligația !!

    11
  • Chiar va rugam ! Haideți prin toate bine zice omul sa fim și noi in siguranța , tineri vin și se bat din oraș cu cei de prin cartiere dar nu te poți bagă sa zici cv ca iobagi haideți și ii prindeți sau cei care beau conduc haideți !! Control !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.