Actualitate

O femeie și-a pierdut viața în urma unui incendiu la o casă din Chețiu

Pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o casă din localitatea Chețiu, comuna Chiochiș, și în urma căruia, din păcate, o femeie a murit.

Imediat ce s-a putut asigura accesul în interiorul locuinței, pompierii au identificat, din nefericire, trupul carbonizat al unei femei în vârstă de 62 de ani, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari de la Stația Beclean au acționat cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță de prim ajutor SMURD.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat, manifestându-se pe o suprafață totală de aproximativ 70 mp și afectând casa în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului: jar sau scânteie de la o sobă fără acumulare de căldură.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a precizat: ”Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că la un imobil din Chețiu, comuna Chiochiș, a izbucnit un incendiu. În urma primelor verificări efectuate, în incediu a fost surprinsă o femeie de 62 de ani, din Bozieș. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, aceasta a decedat. În cauză va fi dispusă necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Foto-Video: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.