Sport

Gloria a pierdut returul finalei de baraj și a ratat promovarea în Liga a 2-a

Fotbal: Dezamăgire cruntă! Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a ratat, pentru al doilea an consecutiv, promovarea în liga secundă, pierzând returul finalei de baraj în fața formației Unirea Ungheni.

După ce în prima manșă, la Bistrița, a fost 2-2, Gloria a fost învinsă în deplasare: 1-2.

Unirea Ungheni, antrenată de Florentin Petre, a deschis scorul în minutul 31 prin Victoraș Astafei. În minutul 68 s-a făcut 1-1, Gloria restabilind egalitatea prin Vasile Mihai. Gazdele au preluat din nou conducerea în minutul 73: Victoraș Astafei, care înscrisese golurile Unirii și în turul de la Bistrița, a marcat pentru 2-1, stabilind scorul final, și și-a dus echipa în Liga a 2-a.

Antrenorul Gloriei, Adrian Falub, a trimis în teren următorul 11: Mociu, Popa, Banyoi, Uțiu, Bălan, Gallo, Mihalcea, Davordzie, Chiorean, Amasihohu, Mihai.

Gloria ar mai fi avut o șansă să ajungă în Liga a 2-a dacă s-ar fi clasat între cele mai bune patru dintre cele cinci echipe învinse în finalele tuturor barajelor, care vor intra într-o mini-competiție formată din semifinale și finală (un singur joc pe terenul primei extrase la tragerea la sorți), câştigătoarea finalei urmând să promoveze. Din păcate, echipa bistrițeană este ultima în clasamentul celor cinci perdante la baraje, cu doar 3 puncte din 12 posibile (dubla din semifinală plus cea din finală) și golaveraj 4-5.

Etichete

30 comentarii

  • Victoras Astatfei – Gloria = 4-3
    4 goluri cu capul de lângă căpitanul nostru Rares Bălan
    Felicitări și domnului Falub pt banii încasați în ultimii 2 ani la fel și domnul Babutan
    Scriu de 2 ani la comentarii ca echipa nu joaca nimic și rezultatele se vad.
    La conferințele de presa domul Falub minte pe fata….dar cui ii pasa….
    Domnule Falub sper sa va mai vad doar la Prima TV, va rog sa.l
    Luați si le tovarășul Batutan cu dumneavoastră.
    Felicitări și presei locale….in 2 ani niciodată nu ați pus presiune pe Falub deși vedeți și voi ca echipa nu joaca și lotul e făcut pe genunchii…
    Felicitări Ungheni…meritați sa mergeți mai departe, munca piticului Petre se vede .
    Noi fraieri mai stam în liga a3.a ptr ca aici ne e locul…
    Seara buna!

    76
    1
    • La echipele astea bugetare este bine ca nu e nimeni tras la raspundere si se merge inainte cu vorba ca promovam anul viitor, capul sus, bla bla bla…. La un club privat, direct la Ungheni semnau toti rezilierea, de la presedinti la femeile de serviciu.

      12
      3
  • Atit merita suporteri GLORIEI ?rusine RADU MOLDOVAN puteai sa aduci un antrenor mai bun nu sa bagi bani numai in HANDBAL

    54
    27
    • Bistrița este un oraş civilizat şi educat nu are nevoie de golăneala de fotbal. Fotbalul trebuie mutat în afara oraşului în Unirea.

      12
      62
  • Subscriu la ceilalti.Fara antrenor,fara jucatori,fara perspective NU SE POATE!
    Am impresia ca toata echipa de fotbal este facuta doar asa de fatada.Banii merg cu greu la handbal,pentru ca acolo s-a vrut.Bistritenii vor SI fotbal,Radu Moldovan pare ca nu.
    Nici nu merita echipa aceasta sa mearga in Liga2.

    44
    23
    • ⚽️ Probabil că de aceea vor să demoleze Stadionul din Parcu Mare ca-să distrugă definitiv fotbalul Bistrițean.

      87
      3
  • Încă din luna octombrie 2023 am remarcat ca echipa înscrie puține goluri, ca da gol din faze fixe( cornere, penalty-uri, lovituri libere) . Că dau gol fundașii centrali, trimiși în careul advers , etc.
    Am crezut ca Gloria și Falub vor reziilia contractul în pauza de iarnă, echipa având timp suficient să angazeje un nou antrenor, care să pregătească returul.…

    Asta este, încercăm din nou la anul! Nu e un capăt de țară, unele echipe retrogradează din prima ligă și promovează din nou după un an.
    Timpul trece repede.

    23
    11
  • Rusine…inca un an in liga 3…localitati cu 1000 de locuitori in liga a 2 iar resedinta de judet se bate inca 1 an in mocirla de liga 3. Bine ca sunt salarii la handbal de mii de euro….

    34
    19
  • Gloria vs Astafei tot timpul am fost perdanți. Comuna Ungheni unde ne-a prins am încasato la greu. Rușine Falub. Pleacă tot invartindute, că ai încasat banii degeaba. Ne-ai aburit atâția ani ,ai prostit președintele clubului. Luativa de mână și demisia. Asta este consecința când antrenorul este numit pe linie de partid. Am semnalat de atâtea ori dezastrul echipei de fotbal,dar nu se vrea performanță. Degeaba aveți public la nivelul ligilor superioare că nu îl meritați punct.

    28
    3
    • Nelu Hai că ai fost tare, mi-ai plăcut. 🤣😂🤣😂🤣 Musai stadionul de la marginea oraşului să aibă şi o mulțime de loje că o să vină primari de comune şi no să aibă loc de chiolhanuri unde să spargă semințe între dinți 🤣😂🤣😂🤣

      64
      1
  • Echipa de suflet a bistrițenilor este incontestabil “ FC Gloria 1922”…. Istoria de 102 ani a echipei din Bistrița a fost ștearsă de culorile ROȘU și negru. Aceste culori au fost alese intenționat pt a deservi ca și reclama subliminală.

    La fel cum au jucat azi…. și Vulturii Cetate câștigau detașat!

    50
    1
    • Gloria Dumitra 2018 este altă echipă este normal să aibă alte culori fiindcă nu avea voie să aibă aceleaşi culori ca şi Gloria Bistrița.

      23
      4
    • Vor ieşi şi vor spune că în ” interesul ” fotbalului Bistrițean vor DEMOLA Stadionul din Parcu Mare şi vor face ” altu pe râu în jos mult mai trainic şi mai frumos” unde să încapă toți țărani care vor veni să-şi susțină echipele din Liga 3 județeană . Plus că bujetarii noi nomenclaturişti au nevoie de loje unde să bage nişte mititei şi nişte cefe de porc că altfel le scad burțe obeze şi să poată să scuipe semințe fără să-i vadă nimeni fiindcă majestățile lor bujetare nu pot sta pe scaune ca toți amărâții.

      37
      1
  • La handbal sunt salarii de 15mi euro,pe cand la fotbal care e mult mai iubit se dau salarii mult mai mici,dar nu ai ce face..daca asa vrea baronul local,sunt jucariile lui pe banii nostri!

    11
    9
  • Mă de ce nu mergeți voi să vă plângeți pe paginile de fb a lui Lazany şi Turc înloc să postați comentarii pe acest ziar online ?

    6
    11
    • Oamenii postează pe acest online nemulțumirile lor fiindcă pe paginile de FB ale politicenilor doleanţele lor sunt şterse şi ei blocați fiindcă nu dă bine în campanie . Pe acele pagini postează doar aplaudicii de partid.

      23
      1
  • eu propun, înființarea unui nou club,cu 51 procente acțiuni (capital social)ale populației,ca în Suedia… și apoi să decidă oamenii ce si cum…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.