Actualitate Recomandări

Trei colegii din județ, decorate de președinte cu ocazia Zilei Educației

Trei colegii naționale din Bistrița-Năsăud au fost decorate de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul pentru Învățământ, cu ocazia Zilei Educației.

Decorațiile au fost acordate ”cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, în semn de apreciere și recunoștință pentru contribuția dascălilor la dezvoltarea României prin educație, pentru profesionalismul și dăruirea cu care s-au dedicat misiunii transformatoare a școlii în viața elevului, dar și a comunității, preocupându-se de continua îmbunătățire a actului educațional”.

Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița i-a fost conferit Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Mare Ofițer, distincție pe care au mai primit-o încă patru colegii, unul din Bacău, unul din Zalău și două din Sibiu.

Colegiului Național ”George Coșbuc” din Năsăud i-a fost conferit Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Comandor, primit în total de 20 de școli din toată țara.

Colegiului Național ”Petru Rareș” din Beclean i-a fost conferit Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler, pe care l-au obținut 39 de colegii și școli din toată țara.

Decretul cu decorațiile pentru 101 școli și licee a fost publicat în Monitorul Oficial cu o zi înainte de Ziua Mondială a Educației (5 octombrie).

Etichete

9 comentarii

  • Îl stimez pe Iohannis, precum un sas de rând.
    De ce? Și voi, Românii, veți pricepe-n curând,
    Când o s-aveți în frunte – în loc de Ficus sas,
    Vreun corcoduș localnic convins că-i ananas.

    9
    25
    • Asistații sociali de profesori vor ca până şi la banchete tot părinții să le plătească meniurile.

      13
      3
  • Totuşi acum sa potrivit bine că ziua educației este Sâmbăta fiindcă dacă se nimerea iarăşi în cursu săpămânii iar se umpleau de penibil fiind o zi a educație fără educație fiindcă şcolile închise iar profesorii plecați la crâşmele de pe strada Liviu Rebreanu 😅

    26
    5
    • În loc de o decorație inutilă nu era mult mai frumos ca elevii Colegiului Liviua Rebreanu să poată să înceapă după atâta amar de vreme să învețe în clădirea lor ?!!!!!!!!!!

      24
    • Nu le mai este de ajuns că profesori au un program scurt de muncă şi zeci de zile de vacanță acum le mai trebuie încă o zi liberă plătită tot de noi.

      18
      10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.