Politică

Fiscul pe urmele oamenilor cu funcţii din PDL. Vezi cine pierde trei maşini fiindcă e dator la stat!

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud vinde la licitaţie, joi, trei maşini marca Peugeot aparţinând firmei SC Ceracom Prod SRL Livezile, condusă de consilierul judeţean PDL Alin Daniel Cristea.

Este vorba de trei maşini marca Peugeot fabricate în 1985, respectiv 1996 şi care erau folosite pentru transportul produselor de patiserie realizate în Brutăria Ceracom. În funcţie de vechime şi de caracteristicile tehnice, maşinile sunt scoase la licitaţie cu preţuri între 5300 de lei şi 9300 de lei fără TVA. Licitaţia va fi organizată joi la ora 12.00 la Prundu Bârgăului. Cei interesaţi de felul în care arată maşinile pot căuta anunţul pe site-ul ANAF unde sunt postate inclusiv fotografii.

Firma SC Ceracom Prod SRL Livezile, având ca obiect de activitate fabricarea pâinii, a prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, este condusă de Alin Daniel Cristea, consilier judeţean PDL şi totodată secretra executiv al filialei Bistriţa-Năsăud a PDL.

Potrivit propriei declaraţii de avere, Cristea a încasat, anul trecut, 1344 de lei ca director al SC Ceracom Prod Livezile (firmă în care deţine 50% din părţile sociale) şi 6368 de lei pentru activitatea sa de consilier judeţean, o dovadă că afacerile firmei lasă de dorit din moment ce directorul general a luat puţin peste o sută de lei lunar.

În anul 2009, de exemplu, pe la începuturile guvernării PDL, SC Ceracom Prod SRL Livezile o ducea mult mai bine.  Firma avea o cifră de afaceri de circa un milion de lei (zece miliarde de lei vechi) şi un profit de circa 20.000 de lei. Aşadar, lucrurile merg prost şi pentru oamenii puterii pe care fiscul nu-i iartă chiar dacă au funcţii de conducere în partid.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS