Actualitate

A doua ediție a ”Crăciunului solidarității”. Când și unde puteți face donații

”Lansăm cea de-a doua ediție a ”Crăciunului solidarității”! Vă invit, dragi concitadini, asociații, fundații, societăți comerciale bistrițene, să vă alăturați acțiunii noastre de binefacere pentru a aduce și în acest an zâmbete persoanelor vulnerabile din municipiu”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Donațiile (conserve, dulciuri, făină, ulei, zahăr, încălțăminte, îmbrăcăminte, pături – produse noi) se pot face în perioada 5-20 decembrie, la cantina socială de pe Bd. Independenței, de luni până vineri între orele 08.00-16.00.

”Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă această perioadă vine cu griji, un plus de nesiguranță și deznădejde pentru oamenii singuri, cu posibilități materiale minime. Unindu-ne forțele și generozitatea, putem să le aducem puțină speranță prin pachetele pe care dorim să le împărțim de sărbători.

În 2021, cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să pregătim nu mai puțin de 600 de pachete în Bistrița și localitățile componente. Vă așteptăm în perioada 5-20 decembrie să vă alăturați programului nostru și în acest an, prin donațiile în produse pe care le colectăm în condiții de maximă transparență la cantina socială de pe Bulevardul Independenței, nr. 24-25!”, anunță primarul Ioan Turc.

1 comentariu

 • Cu mult drag sprijin aceasta actiune cetataneasca organizata de primarul orasului nostru.
  Acum putem dovedi din nou ca ne pasa de cei care au avut mai putin noroc in viata.
  O voi face toata viata cu multa tragere de inima.
  De mai multi ani repet aceasta actiune care pentru mine este un adevarat pansament al sufletului.

  10
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS