Actualitate

A început montarea pavajului nou pe trotuarele din Bistrița

A început montarea pavajului nou pe trotuarele din Bistrița. Primul segment: Calea Moldovei, până la intersecția cu strada Lucian Blaga.

”Trotuarele din municipiu de pe tronsonul de lucrări aferente proiectului Linia Verde vor fi în totalitate înlocuite, cu atât mai mult cu cât și în zonele cuprinse de proiectul menționat a fost introdusă canalizația pentru fibra optică și televiziune pentru a îndepărta cablurile inestetice care atârnă pe stâlpii orașului.

De altfel, a și început pavarea cu o soluție aleasă de cetățeni prin sondajul efectuat anul trecut pe aplicația iReportBistrița, modelele propuse fiind superioare din punct de vedere al calității, confortabile, cu o foarte bună aderență, inclusiv pentru utilizarea cărucioarelor, dar și mult mai estetice.

Amintesc faptul că, în centrul orașului, tot pavajul va fi înlocuit cu un singur model de piatră naturală, pentru a pune în valoare zona și pentru a oferi întregului areal un aspect elegant, unitar”, spune primarul Ioan Turc.

5 comentarii

 • Lam votat si eu acest tip de pavaj. Multumesc domnule Primar ca tineti cont de opinia celor care au votat si au ales acest model. Asta arata ca implicarea da roade daca iti pasa de orasul in care traim, si avem un Primar care comunica cu cetatenii foarte bine si nu se da mare ca TATUCU precedent.

  14
  54
 • Montati mai repede pavajele mai ales pe Avram Iancu ca maine dimineata se formeaza coloane lungi de cetateni.se prezinta toti tinerii pensionari mapn,mai la unitate sa mearga voluntari si li se pune praful pe bocanci.Sau mai bine in directia
  pasapoarte?

  12
  5
 • Nici troatuarele nu au putut sa le faca egale din bordura in bordura. Se vede intr-o poza cum merg cu un ic. DNo comment.

  16
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS