Actualitate

Accident bizar într-un sens de pe centură. Ce a pățit o șoferiță

Sensurile giratorii ale Bistriței pun din nou probleme. Este și cazul unei tinere aflate la volanul unui autoturism care a încercat să vireze la dreapta de pe vechea centură spre strada Sigmirului în același timp cu un TIR înmatriculat în Suceava.

Șoferița nu și-a dat seama că riscă să fie acroșată de mașina de mare tonaj, așa încât autoturismul pe care îl conducea a fost lovit pe partea stângă de TIR. Totuși, șoferița nu a pățit nimic, alegându-se doar cu sperietură zdravănă.

În Bistrița sunt numeroase sensuri giratorii mici. În jur de 15 au fost amenajate în timpul fostei administrații a orașului.

10 comentarii

 • E adevarat ca sint multe sensuri giratoare mici in oras dar, in aceeasi masura, sint si numerosi soferi lipsiti de experienta. E posibil sa fiu subiectiv, dar cred ca numarul soferitelor este mai mare decit cel al barbatilor, cel putin asa am observat eu cind am fost in trafic.

  52
  12
  • Stiti ce e cel mai trist?
   Ca din statistici în judetul nostru doar 30% dintre cei care vor permis de conducere sunt capabili ca sa-l obtina.
   Adica 3 din 10 au aptitudini de a fi soferi…..iar astia 3 cred ca si ei sunt vai mama lor la volan dupa câte accidente si „fenomene bizare” vad prin trafic.
   Tineri care semnalizeaza stânga si o iau la dreapta, fatuci care se chinuie 5 minute la o parcare laterala, etc.
   In schimb, la capitolul tupeu astia tineri sunt number one.
   N-am vazut pe unul ca sa se dea la timp pe banda 1 când vine ambulanta sau ca sa dea prioritate unui autobuz sa iasa din statie.

   35
   0
  • Soferitelor proaste da.
   Am patit recent sa intru pe b1 in sens și o doamna sa intre pe b2 iese b1 după sa ma apostrofeze ca , ce caut in fata ei. Adică doamna tăia benzile ca in GTA , sunt pararele cu condusul

   17
   7
  • Nu știu cine ești dar trebui să afli , că sunt convins că habar nu ai , acolo nu există două benzi de circulație! Șoferița nu avea ce căuta în dreapta camionului! Sau crezi că a procedat corect ??

   58
   3
 • Acolo, conform marcajelor, e o singură bandă, chiar dacă în realitate, drumul fiind lat, se formează două benzi – de regulă cei care virează dreapta se bagă pe porțiunea hașurată. Însă, legal, șoferița nu avea ce să caute în dreapta tirului.

  50
 • Pai cine a ajuns primul in intersectie,la dreapta?Daca a ajuns Soferita,,Tirul trebuia sa se puna in spatele ei,ca doar era o singura banda la dreapta.

  15
  13
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS