Actualitate

Accident la Rodna. Două persoane au fost transportate la spital

Pompierii militari din cadrul Stației Sângeorz-Băi și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit la intrare în localitatea Rodna, unde a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a rămas blocată în mașină.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului două persoane, câte una în fiecare autoturism implicat în evenimentul rutier, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost extras din mașină și preluat de echipajul de paramedici SMURD pentru acordarea primului ajutor. Acesta prezenta politraumatisme – multiple leziuni la nivelul picioarelor.

O tânără în vârstă de 22 de ani, care era la volanul celeilalte mașini, a fost găsită în afara autoturismului, fără mărci traumatice vizibile.

Ambele victime au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU-SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Foto: ISU BN

Etichete

1 comentariu

  • Ziua si accidentul in acest judet plin de bizoni in traffic. Dimineata, la amiaz si seara tot cate un accident. Pentru cei normali si nevinovati aflati in trafic numai DUMNEZEU le poate veni in ajutor. Scolile de soferi au scos sinucigasi si ucigasi la xerox.

    11
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS