Actualitate

Accident pe DN 17 la trecerea de pietoni de la blocurile ANL din Viișoara

O mașină înmatriculată în Bistrița-Năsăud, care oprise prima la semaforul de la blocurile ANL din Viișoara, a fost lovită din spate de o autoutilitară din Suceava încărcată cu 3 tone de căpșuni.

Potrivit martorilor, șoferul autoutilitarei nu a păstrat distanța regulamentară, iar când autoturismul din față a oprit la trecerea de pietoni, suceveanul nu a mai putut pune frână și a lovit din spate autoturismul.

Mașina a intrat cu partea dreapta – față într-un cap de pod și a rămas cu o roată suspendată.

9 comentarii

  • Nu, era doar unul din Suceava, locul cu cei mai prosti șoferi din lume!

   26
   3
 • Când am făcut eu școala de șoferi, instructorul mi-a zis să îmi continui drumul, dacă semaforul se schimbă de la verde la galben.
  Cea mai mare tâmpenie este să frânezi brusc, pt ca te lovește unul din spate!
  Deci, nu frânați brusc, continuați!

  Cred ca cel care a frânat brusc e la fel de vinovat ca cel care l-a lovit din spate!

  Cat de prosti poți să fii să te uiți în oglindă retrovizoare, să vezi ca e unul în spatele tău la 3 m de tine și tu da frânezi !
  Lumea e plină de prosti!

  20
  67
  • Dar nu ai clarvăzut că semaforul ăla e nefuncțional (galben intermitent) de câteva zile? Dubele de sv/bt/md sunt pericol pe dn17, nu au nicio regulă.

   34
  • Clarvăzătorul.orb….acolo semaforul e doar pe intermitenta…….adică lumina galbena…
   Ce obligații ai ca și șofer când e o trecere de pietoni și lumina semaforului e pe galben intermitent ????? Îți zic eu ca sigur nu ști…….TREBUIE SA OPRESTI SI SA ACORZI PRIORITATE LA PIETONI !!! Baga bine la cap pt ca altădată sa nu mai vorbești prostii !!!!!

   36
   1
  • Nu frâna…Treci peste pietoni.Esti la fel de bou ca si instructorul.

   29
   2
 • De 30 de ani observ accidente in zona asta. Un proiect depus la primarie pentru incetinarea de trafic in zona a fost aprobat, dar nu a fost pus in practica. Cite accidente mai vedem aici pana primaria incepe sa actioneze?
  Trebuie bagat obstacole la intrare in zona de intrare orasului si aici si in Unirea, camere de supraveghere si radare automate.
  Adevarul este ca primariei este frica de soferi, de lobbyism auto si nu au idei de cit se lucreze la suprafata problemelor cu trafic auto.

  10
  8
  • Ideea cu limitatoarele de viteza e cea mai mare prostie.
   1) Soferii care respecta viteza legala, trecand peste limitatoare, isi strica suspensiile.
   2) Daca vine un inconstient in viteza, limitatorul va actiona ca o rampa; astfel rotiile din fata vor fi in aer si chiar daca inconstientul ar vrea sa franeze, nNU MAI POATE, deoarece rotiile din fata nu mai au contact cu solul.
   3) Se vor face cozi kilometrice, pana in Crainimat si pana in Unirea, daca opreste fiecare masina la limitator.

   Cine nu respecta legea, oricum nu o respecta. Limitatorul e doar in defavoarea soferilor disciplinati.
   Nu sunt destui care au zburat peste sensuri giratorii, cu riscul de a ateriza peste masinile unor nevinovati, senzul actionand tot ca o trambulina ?

   11
   2
 • Pentru RAR :
  Explicatia dumnitale este inconplecta ….. cu ceva distantă înainte de ceea ce dm spui ca e prostie , sunt niste indicatoare care trebuie RESPECTATE….

  3
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.