Actualitate

Accident pe drumul de centură. Un bărbat a fost transportat la spital

Un bărbat a fost rănit și transportat la spital în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp pe șoseaua de centură. Alte trei persoane au fost evaluate de echipajul SMURD, dar nu s-a impus transportarea lor la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, echipajul de prim ajutor a acordat asistență medicală unui bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani, în urma unui accident rutier produs în urma cu puțin timp pe șoseaua de centură din municipiul Bistrița. Alte trei persoane au fost evaluate, nefiind necesar transportul acestora la spital.

Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Etichete

3 comentarii

 • da… RAR-ul ar trebui sa stea pe centura in fiecare saptamana, macar o zi.. Numai cate masini au probleme cu sistemul de iluminat, sa nu mai amintim de restul problemelor..

  18
  15
  • Oare stie politia locala ca trotuarul de pe andrei muresanu e patat pe ambele sensuri de dungi de ulei pe toata lungimea lui? Hai sa vedem acum ce utile sunt/ar fi niste camere, sa vedem ce tampit a facut chestia asta intentionat… Daca nu sunt camere, as vrea dom’ primar sa ne spuna de ce strica banii aiurea si nu pe chestiuni utile, necesare sigurantei noastre… Ca data viitoare poate nu mai face dungi pe trotuar…

   15
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS