Social

Accident pe DN 17 D, la Anieș. Un tânăr a fost transportat la spital

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi a intervenit în localitatea Anieș, pe DN 17 D, la un accident în care au fost implicate două autoturisme.

Un tânăr de 20 de ani prezenta un traumatism de coloană cervicală, contuzii și excoriații, fiind transportat la UPU Bistrița. A doua persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Conform primelor date, un tânăr de 20 de ani din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Rodna – Maieru, angajat într-o depășire a unei autoutilitare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Sângeroz-Băi. În urma accidentului, șoferul de 20 de ani a fost rănit ușor. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Sângeroz-Băi. Pentru aproximativ o oră, polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: IPJ BN

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.