Social

Primăria Prundu Bârgăului caută medici specialiști pentru dispensar

Primăria comunei Prundu Bârgăului caută medici specialiști care vor să își deschidă cabinete particulare în cel mai nou și modern dispensar medical construit pe Valea Bârgăului.

Dispensarul medical din comuna Prundu Bârgăului este realizat printr-o finanțare obținută de la Guvernul României, lucrările fiind finalizate. Prin proiect, clădirea a fost compartimentată într-un mod care permite utilizarea mai multor specialități medicale pentru asigurarea asistenței medicale pentru întreaga zonă.


Clădirea este prevăzută cu spații pentru amenajarea unui farmacii și a unui depozit de medicamente, a unui laborator de analize medicale cu zona de triere, recoltare și recepție, cabinete pentru medicii de familie și o cameră de tratament.

La etajul clădirii urmează să fie amenajate cabinete particulare de diverse specialități medicale (de exemplu stomatologie, ORL, oftalmologie). De asemenea, este prevăzută și o cameră pentru medici dar și vestiare pentru bărbați și femei, spații de depozitare și zone de sterilizare.

Clădirea este prevăzută și cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități iar cabinetele se pot adapta în funcție de necesității medicilor care vor să profeseze aici.  

Medicii care sunt interesați să își deschidă un punct de lucru în cel mai modern complex medical de pe Valea Bârgăului sunt așteptați să contacteze conducerea Primăriei comunei Prundu Bârgăului la adresa de e-mail: primaria@prundubargaului.ro

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS