Social

Noi investiții la Sânmihaiu de Câmpie: Construire cămin cultural în Sălcuța, sisteme fotovoltaice

Undă verde pentru investiții realizate de Compania Națională de Investiții, instituție aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în mai multe localități din țară, prin Programul național de construcții de interes public sau social, Subprogramul ”Așezăminte culturale”. Printre ele, comuna Sânmihaiu de Câmpie.

Ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, a semnat referatele de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru construirea și dotarea unui cămin cultural în satul Sălcuța.

Investiția se ridică la 2 milioane de lei.

Totodată, s-a semnat contractul de finanțare pentru 5 sisteme fotovoltaice aferente unui număr de 5 gospodării din comuna Sânmihaiu de Câmpie, finanțare obținută de la Administrația Fondului de Mediu.

Primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate, candidează pentru un nou mandat.

3 comentarii

  • Dar de asfantat când, asta nu e o prioritate oare? Ca sa nu mai zic de drumul ce merge spre pădure unde locuiesc oameni și când ploua nu este acces cu mașina…… Dar nu e de mirare ca trebuie scos acuma un proiect doar vin alegerile, trebuie să facem ceva fapte o data la 4 ani.

  • Acolo nu au apa toți. Și care este, nu-i bine gestionată. O mai duc și alții. Acolo drumurile sunt deficitare…nu au șanțuri… Dar… „Dă-ți poporului pâine și circ și el vă va urma.” Deci caminul lipsește.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS