Social

Accident la Șieu Măgheruș. Două persoane au ajuns la spital (FOTO)

Un accident rutier s-a petrecut pe DN 17 la Șieu Măgheruș, fiind implicate două autoturisme. Echipajele medicale au fost trimise imediat la locul accidentului. În urma impactului, mașinile au ajuns în afara părții carosabile.

”Echipajul cu medic al SAJ BN si echipajul de prim-ajutor SMURD prezente la fața locului au găsit două victime, un bărbat de 27 de ani și o femeie de 40 de ani, conștiente, stabile hemodinamic și respirator, cu multiple contuzii. Ambele au fost transportate la UPU Bistrița pentru investigații de specialitate”, a precizat Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.


Foto: ISU Bistrița

2 comentarii

  • iar niste nauci, nu se mai termina lantul asta al slabiciunilor, pe zi ce trece alti neatenti isi zdrobesc masinile, capul, unde le sunt afisele, pliantele si campaniile alea grozave…..no way

  • Numărul de accidente de acest gen s-ar diminua mult dacă șoferul din spatele mașinii care semnalizează stânga ar semnaliza și el stânga. Din păcate foarte puțini șoferi o fac, și nici școlile de șoferi nu promovează acest lucru.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS