Recomandări Social

Demiterea lui Traian Ogâgău prin referendum, oprită de instanţă. ”Dumnezeu știe să facă dreptate”

Ordinului Prefectului judeţului Bistriţa Năsăud nr. 293/31.10.2017 privind constituirea Comisiei pentru coordonarea activităţilor de organizare şi desfăşurare a referendumului local pentru demiterea primarului oraşului Sîngeorz-Băi a fost anulat, marţi, de o instanţă a Tribunalului Bistriţa-Năsăud.

„Traian Ogâgău a câştigat procesul privind organizarea şi desfăşurarea referendumului local pentru demiterea acestuia. În acest fel, instanţa de judecată a reţinut nelegalitatea actelor emise şi adoptate de către Instituţia Prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud în vederea organizării referendumului. Aşa cum am susţinut încă de la început, procedura privind organizarea referendumului s-a desfăşurat sub semnul ambiguităţii, îndoielii, netransparenţei, necunoaşterii de către prefect a procedurilor legale impuse de legiuitor”, a declarat avocatul George Gaftone.

Traian Ogâgău a fost reprezentat atât în faţa instanţei de judecată cât şi în faţa Comisiei pentru coordonarea activităţilor de organizare şi desfăşurare a referendumului local de către avocatul Gaftone George din cadrul Societăţii civile profesionale de avocaţi Zegrean, Gaftone & Asociaţii.

”Am câştigat procesul privind organizarea şi desfăşurarea referendumului local pentru demiterea mea. Iată că, într-un final, adevărul iese la lumină iar Dumnezeu știe să facă dreptate”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

Primarul din Sîngeorz-Băi a adăugat apoi că se aşteaptă ca şi în continuare PSD şi Prefectura, care „e unul şi acelaşi lucru” să-i frâneze „bunul mers al lucrurilor”.

„Mă aştept să mă şicaneze şi în continuare. Acesta este stilul lor, din păcate. Eu nu sunt supărat pe ei. Noi mergem în continuare pe ce avem de făcut în Sîngeorz-Băi. Dacă nu ne pot ajuta cu nimic, măcar să ne lase în pace, în plata Domnului că numai Dumnezeu ne mai poate ajuta acolo. De la PSD şi Prefectură nu mai aştept la nimic. Domnului deputat Suciu îi cer să nu mai bage zâzanie între oameni, să ne lase pur şi simplu în pace. Ne-am lămurit cu el, atât noi, sîngeorzenii, cât şi cei de pe Valea Someşului Mare. Nu are absolut nimic în comun cu această vale, îşi urmăreşte doar interesele personale astfel încât să pună mîna pe o primărie, oricare ar fi ea. Acestui beclenar, acestui om din sudul judeţului îi trebuie o locaţie unde să-şi mai poată pune culcuşul dacă poate după ce va fi exclus de pe locurile eligibile automat după doi ani. Caută un culcuş unde oamenii sunt mai creduli, iar acest politruc care ştie să pună problema într-adevăr, crede că poate să mai mintă şi să mai facă ceea ce face”, a spus Traian Ogâgău.

Despre acest subiect, Timp Online a mai scris AICI. 

5 comentarii

  • Iar îl băgați pe Dumnezeu în frecțiile voastre politice și lumești.Si Ogagau și Suciu sunt politicieni care își urmăresc interesele lor personale și de partid și mai puțin cele ale singeorzenilor.Sa sperăm că frecușul și circul politic se va termina odată și veți face ceva pentru oamenii ăștia din Singeorz.

  • Dacă oameni ma cred și i pot prostii ce treaba ai tu traiane…eu îmi urmăresc scopul,am venit la toate spectacolele tale,și a altor primarii,am mâncat,am băut…m-am laudat ca eu le-am organizat!!!lumea ma crezut???da!!!
    Asa ca dacă eu știu cum săi prostesc ce treaba ai tu???

  • Dumnezeu nu te iarta, stai linistit! Nu-l invoca primare. Tu raspunde de ce i-ai dat tatalui ilegal teren, de ce ti-ai luat masina ilegal, de ce ai dat teren verisorului. Daaa, ti-ai luat tu singeorzul inapoi, nimic altceva. Il vamuiesti cat mai stai primar si apoi te cari. Dar de data asta sa stii ca nu scapi asa usor. Cu sau fara judecata, veci nu mai ai sanse. Te urasc oamenii!

  • Băi Gin….du-te si te culcă! Un somn liniștit fără coșmarul Ogagau ti-ar liniști tensiunea din membre ,creier si inimă! NICE DREAMS!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS