Recomandări Social

Accidentele se ţin lanţ pe drumurile din judeţ. Trei maşini s-au tamponat, două au ajuns în şanţ

(FOTO) Un copil de opt luni a fost transportat în noaptea de sâmbătă spre duminică la spitalul din Beclean după ce a fost rănit într-un accident rutier petrecut la ieşirea din Beclean spre Bistriţa.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23.00, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme şi un microbuz.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, opt persoane se aflau în cele trei maşini, dintre care doi copii. În afară de bebeluşul care s-a ales cu o hemoragie nazală, ceilalţi nu au păţit nimic.

În dimineaţa zilei de duminică, o maşină a intrat într-un şanţ la Mureşenii Bârgăului. O femeie a fost transportată la spital cu traumatisme la picioare.

Tot duminică dimineaţa, în localitatea Liviu Rebreanu, un şofer a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe DN 17 C şi a ajuns cu maşina într-o râpă.

Sursa foto: ISU Bistriţa

4 comentarii

  • Rog soferul „profesionist” de tir cu nr BN 26 EXT sa se comporte ca un profesionist si sa nu mai de-a flashuri in trafic si claxoane. Daca tu vrei sa mergi cu 90 -100 km/h cand conditiile meteo sunt nefavorabile (ploaie si ceata) cum a fost sambata seara (CJ / BN) e problema ta dar nu forta pe alti participanti la trafic sa o faca. Fiecare merge cu o viteza cu care se simte in siguranta. Ai dat un claxon cand ai depasit ca sa-mi spui ca merg incet cand tu ai stat in fata mea dupa acel vw cu nr de germania??? Interesant mai esti!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.