Sănătate

Achiziția cabinetului stomatologic mobil, scoasă la licitație de Primăria Bistrița

Primăria Bistrița a scos la licitație achiziția unui cabinet mobil de stomatologie destinat cetățenilor aflați în categoria socială defavorizată din Bistrița și cele șase localități componente: Sigmir, Sărata, Unirea, Slătinița, Ghinda și Viișoara.

Câștigătorul licitației va trebui să pună la dispoziția municipalității o remorcă platformă cu MTMA de 3,5 tone pe care se va monta o suprastructură din panouri sandwisch.

Aceasta va avea mobilier specific unui cabinet medical, aparatură și instrumentar specific.

”Vom achiziționa o unitate mobilă, un cabinet stomatologic mobil destinat categoriilor defavorizate. Acest cabinet mobil va merge în localitățile componente, acasă la oameni, pentru a oferi tratamente stomatologice celor aflați în categoria defavorizată”, a precizat în luna februarie primarul Ioan Turc.

Pentru achiziție este prevăzut un buget de 330.252 lei. Data limită pentru depunerea ofertelor este ziua de 29 august.

Primăria Bistrița a obținut în data de 16 decembrie 2022 autorizația sanitară de funcționare nr. 169 emisă de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud pentru obiectivul Centrul Medical de Evaluare și Promovare a Sănătății din cadrul Serviciului de Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență, înființat în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 29 / 03.02.2023.

1 comentariu

  • Complicata treaba…..fiecare doritor ,sa aiba acasa antecedentele medicale,uneori sa fie prezent si medicul de familie….,sa accepte tratamentul propus,sa nu se produca incidente nedorite… In principiu ,este o activitate benefica pentru o seama de oameni nevoiasi…dar trebuie efectuata cu multa atentie! Succes! MNPop

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS