Social

Acțiune de salubrizare de toată lauda la Șieu. Prima de acest fel din județ

(FOTO) De Ziua Copilului, mai mulți cetățeni de etnie romă din Șieu au participat la o acțiune de salubrizare în urma căreia au adunat în total 50 de saci cu gunoi. Potrivit inițiatorului acțiunii, Ionuc David, este vorba de membrii mai multor familii cărora a ținut să le mulțumească personal: Buhai Ioana-Susana, Buhai Cosmin, Buhai Fflorina, Buhai Mirela, Buhai Irina, Buhai Cosminel, David Gheorghiță, David Maria-Alexandra, Puica Raul Ciprian, Puica Laurențiu-Bardi, Lingurar Rozalia, Lingurar Octavian, Lingurar Laslo (transport), Larionesi Richard-Ionuț, Larionesi Ionuțel, Larionesi Gabriela, Larionesi Simona, David Ioan-Lucian, David Ema-Georgiana, David Corina-Alexandra.

”Am străbătut cam 1,5 km din care au rezultat 35 de saci de 120l și 15 saci de 60l de reziduuri de tot felul. Sperăm ca gestul nostru să fie urmat și de alte persoane!”, a scris el pe Facebook.

Consilierul local PNL Roxana Pașc i-a felicitat petru implicarea lor în viața comunității. ”Probabil singura acțiune de ecologizare din județ efectuată EXCLUSIV de către cetățeni de etnie romă .Uite că se poate și altfel ! Felicitări! Șieu, 1 Iunie 2021”.

https://www.facebook.com/david.yonuk/posts/1934525186700239

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.