Actualitate Recomandări

Administrația locală, felicitată pentru calitatea asfaltului de pe C.R. Vivu

(FOTO) Administrația locală din Bistrița este felicitată, pe Facebook, pentru calitatea asfaltului turnat pe strada Constantin Romanu Vivu unde nu e ”nicio denivelare și nicio ridicatură, toate capacele fiind perfect înglobate”. Pe această stradă s-a turnat asfalt după ce a fost amenajată o pistă pentru biciclete.

Felicitările sunt scrise de avocatul Ioan Someșan care locuiește în Ghinda și circulă mai des prin zonă.

”Un asfalt perfect turnat pe str. CR Vivu din Bistrița (nicio denivelare și nicio ridicatură, toate capacele perfect înglobate!). Deci se poate! ”, a scris Ioan Someșan, membru PNL.

https://www.facebook.com/iasomesan/posts/2246332682170557

20 comentarii

 • D-l avocat nu stie ca asfaltul este SMART si nemuritor . Adica se repara singur. Si nu e un asfalt electoral , e un asfalt postelectoral . Asa ca va dura mult si bine. Personal sunt curios cand vor aparea primele frezari si /sau spargeri . As baga mana in foc (nu in modul in care a facut-o Scipio Africanul) ca musai mai trebuia ingropata o instalatie , doua…

  • Cel cu mana in foc a fost Mucius Scaevola si a avut „treaba” cu regele etrusc Porsena. Scipio Africanul s-a luptat cu Hannibal, la distanta de vreo 300 de ani, si nu si-a pus mana stanga la „frigare”.

 • avocate…nu vad pistele de biciclete
  a trimis un greder in ghinda si a a facut doar la prietenul de la ferma drumul iar la saraci deloc si esti bucuros?

 • Da așa e el umbla cu plasele prin sat din casa in casa seara pt voturi dar noaptea ii dezastru prin sat in centru pana pe la 2 noaptea noi mai in vârsta bolnavi . Nici nu avem liniște se aude peste pârâu și in tot satul . Sa vina cine trebuie mai des in control și noaptea . Dar eventual in preajma unor votari in rest !!!!!

 • Să vedem când pe să facă și alte străzi mult mai rele cum e Vasile Lupu sau Tudor Vladimirescu sau G-ral Grigore Bălan pe care ne rupem mașinile

  • Pe Tudor Vladimirescu,daca se asfalteaza si nu se repara canalizarea,cum se cheama?Au astupat mizeria chiar daca pute.

 • Sunt mulți care se îndeasă să-l pupe în fund pe primar. Și pentru un traseist politic acest lucru pare destul de natural. Așa că se justifică instalarea bideului în primărie, după atâtea pupături trebuie curățat locul.

 • Suntem fericiti ca aia care tocmai au descoperit apa calda.
  Vai de capul nostru de saraci – ne bucuram ca au reusit niste imbecili cu scoala putina sa egalizeze cu noroc niste capace de canalizare cu asfaltul, când altii au ajuns pe Marte.

 • Drumul avocatului pe strada traian banciu e doar 5% pana la casa lui…DE CE NU povestesti si despre restul drumului? Asa pe la biserica de pe str ghinzii prin fata la pretena ta! Sa fie domnul Somrsan un al doilea don Balan? E molipsitoare? Pica ceva saibe si joaca axul sus la tartacuta ?

 • …procentul difera
  Cu cat e mai mare procentul asfaltul e mai slab….pe traian banciu asfaltul bun a lasat un procent minim de supravietuire politica!

 • Nu voi aprecia niciodată și nu voi răspunde mesajelor scrise sub nume anonim pentru că demonstrează lașitate, lipsă de asumare, de responsabilitate. Eu am scris, scriu și voi scrie cu numele meu real, indiferent dacă laud sau critic. Când e cazul să laud, laud, iar când trebuie să critic, critic fără nici-o reținere. Doar cu o astfel de atitudine putem progresa ca neam și țară. Cât despre Ghinda, dacă eu nu am scris și bune și rele, atunci cine?!?! Sub vechea administrație, 12 ani s-a tăcut, s-a înghițit, iar acum se vrea totul într-un an!?

  • sa curga minusurile!
   PS Povesteste si despre restul drumului spre casa….chiar si despre iluminat!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.