Actualitate

Adrian Crișan și Bernadette Szocs, spre Rio. ”Voi da totul”, spune locul 88 mondial

Delegația României de tenis de masă a plecat spre Rio de Janeiro, unde în perioada 5-21 august are loc a 31-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, sub deviza ”O lume nouă”.

Din lot fac parte și bistrițenii Adrian Crișan, legitimat acum la Werder Bremen și locul 88 mondial, și Bernadette Szocs (CSM Bistrița).

Adrian Crișan (36 de ani) va stabili la Rio un nou record pentru tenisul de masă românesc: a 5-a participare la Jocurile Olimpice.  Cea mai bună performanță a venit în urmă cu patru ani, la Londra, când a ocupat locul 5. ”Sincer, plec din postura de outsider la Rio. Am patru participări la Jocurile Olimpice în spate, iar aceasta este a cincea. Sper să fac un rezultat cât mai bun, să-mi găsesc forma și să fiu la nivel maxim. Vreau să trec câteva tururi, să fiu între primii 16 sau primii 8, poate chiar în semifinale. Sunt mândru că am reușit să mă calific și vreau să dau totul la, probabil, ultima mea reprezentanție la Jocurile Olimpice”, a spus Adrian Crișan pentru GSP.

Competiția pe tabloul de simplu la tenis de mas începe în 6 august.

Bernadette Szocs, locul 79 mondial, va intra în competiția pe echipe, alături de colegele sale din reprezentativa României. Prima rundă, în 12 august.

Al treilea bistrițean la JO de la Rio este halterofilul Gabriel Sâncrăian, legitimat la CSM Bistrița, care va concura la categoria 85 kg în data de 12 august. El a cucerit anul acesta trei medalii la Campionatele Europene de la Forde (Norvegia): una de aur și două de argint. Sâncrăian, declarat sportivul anului 2015 în Bistrița-Năsăud, a participat și la JO 2012 de la Londra. Sâncrăian a fost descalificat atunci după trei ratări.

1 tenis masa plecare rio 2 tenis masa plecare rio 3 tenis masa plecare rio

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.