În satul Cepari din comuna Dumitra unde Daniel Vlașin are o plantație de afini, sezonul de coacere al fructelor este aproape de final. Este al doilea an în care se recoltează din această livadă după ce, în 2020, întreaga producție a fost valorificată pe plan local. Anul acesta, afinele au început să se coacă în prima săptămână din luna iulie și au fost vândute, pe bază de comandă, celor interesați la prețul de 25 de lei kilogramul. Sezonul de coacere se apropie de final, dar încă ne mai putem bucura de minunatele fructe pline de vitamine, minerale și antioxidanți.
De astăzi însă, puteți găsi gustoasele fructe pline de vitamine și în magazinele Atlantis care și-au făcut un scop din a încuraja producătorii locali. De altfel, afinele de Cepari le găsiți pe raft alături de zmeura eco de Matei.
Mai multe despre plantația de la Cepari găsiți AICI.
Scumpe… costa cat un kg de cotlet.