Actualitate

Află de ce nu s-a difuzat duminică emisiunea Super Bingo Metropolis!

Compania care organizează jocul Super Bingo Metropolis anunţă, printr-un comunicat, că va reprograma emisiunea care trebuia să aibă loc duminică pe Antena 1, iar în cazul în care nu va reuşi va restitui participanţilor contravaloarea biletelor achiziţionate.

Redăm, în continuare, integral, comunicatul companiei:

„S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistriţa, în calitate de organizator al jocului de bingo transmis prin reţele de televiziune Super Bingo Metropolis, îşi exprimă regretul ca nu a putut transmite emisiunea sa săptămânală conform programului, în data de 19 februarie 2012, începând cu ora 16.30 pe postul tv Antena 1. Motivul obiectiv pentru care difuzarea emisiunii nu a fost posibilă îl reprezintă obstrucţionarea desfăşurării emisiunii de către reprezentanţii ANAF. 

În cursul săptămânii viitoare, S.C. PHOENIX GAMES SRL va recurge la căile legale, urmând să reprogramăm emisiunea de azi, la o data ulterioară, în funcţie de rezultatul demersului obţinut de organizator. S.C. PHOENIX GAMES SRL Bistriţa, va comunica imediat ce va obţine o soluţionare din partea instituţiilor abilitate, cu transparenţă şi responsabilitate.

În cazul unui rezultat nefavorabil, participanţilor la ediţia din data de 19.02.2012, li se va restitui integral contravaloarea cartoanelor de bingo achiziţionate”. 

CONDUCEREA S.C.PHOENIX GAMES SRL

Sursa foto: radarmedia.ro

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS