Actualitate

Agresorii de la Big rămân în arest. Tribunalul nu i-a mai eliberat și a doua oară

O instanță a Tribunalului Bistrița-Năsăud a respins, vineri, contestațiile formulate de doi dintre indivizii arestați după ce au atacat studenții și elev din Bistrița în zona Big, respectiv pe Bulevardul Independenței. Cei doi vor fi cercetați în stare de arest preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Conform portalului instanțelor de judecată, instanța a respins ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Harosa Sebastian și Matei Denis Vlăduț, împotriva Încheierii penale nr. 37/JDL/13.05.2023 pronunţată de Judecătoria Bistriţa.

Instanța i-a obligat să plătească în favoarea statului suma de 200 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare, ocazionate de soluţionarea prezentelor contestaţii, conf.art.275 alin.2 Cod procedură penală. Sentința este definitivă.

Denis Matei Vlăduț (17 ani) și Sebastian-Alin Harosa (17 ani), care au făcut parte din banda celor patru atacatori ai studenților și elevului din Bistrița, au contestat pentru a doua oară măsura arestării preventive, luată de o instanță a Judecătoriei Bistrița.

Singurul arestat care nu a făcut nicio contestație este Sorin-Samir Lucachi (21 de ani) din Viișoara, acuzat de trei fapte de tentativă la tâlhărie calificată în cazul celor doi studenți și elevului, dar și de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Împotriva celui de-al patrulea membru al grupului, Alin-Claudiu Lucachi (16 ani) din Bistrița, acuzat de procurori de trei fapte de tentativă la tâlhărie calificată, instanța nu a luat deocamdată nicio măsură, el fiind minor.

Etichete

1 comentariu

  • Sr vede ca a venit procuror nou , cu idei noi si speranta multa! Bine….rectific: cred ca judecatorul a ascultat vocea…strazii, sa evite ceva injuraturi si stirile de la ora 5 legat de caracalul bistritei!

    19
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.