Actualitate

Amenzi pentru comercianți de legume și fructe. Care este motivul

Poliția Locală Bistrița a amendat o serie de societăți comerciale care vând legume și fructe pe raza orașului.

”Firmele ce comercializează legume și fructe pe raza municipiului Bistrița au obiceiul de a-și extinde suprafața de vânzare fără a deține autorizație de ocupare a domeniului public eliberată de Primăria municipiului Bistrița.

Totuși, nu lipsa autorizației este subiectul de astăzi ci faptul că se extind pe întreaga suprafață a trotuarului, uneori până la bordură. Acest lucru duce la obturarea traficului pietonal și depunerea de mizerie pe trotuare, ceea ce afectează aspectul estetic al zonei.

Agenții economici ce fac subiectul postării au fost sancționați contravențional cu amenzi în sumă de 1.400 lei în baza HCL 153/2009 privind măsuri de buna gospodărire a municipiului Bistrița, cu obligația de a curăța trotuarul până la orele 14.00”, a menționat Poliția Locală Bistrița.

3 comentarii

 • Asta e nesimtire pe fata. Trotuar proaspat facut iti bati joc de el sa arate ca la tigani din ziua 2. Pusi sa frece pavajul ala pana il fac luna si bec, pe langa amenda ! Dam vina pe toti mai putin pe noi si cand se face ne batem joc. Sa le fie rusine !

  42
  9
  • Daca incerci sa speli sar pietricelele si ajungi la betin de arata ca dala din dedeman la 8 lei
   …ACUMCARAT NATURALA LA 50LEI

   2
   1
 • Pe Grigore Balan in zonă Cămara Bunicii o dubă verde e mereu pe trotuar deși există o parcare in spate folosita de celelalte magazine pt aprovizionare,oare cine ar trebui să vadă?

  8
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS