Actualitate Recomandări

Mașină lovită de un tren de călători în zona Stației CFR Sărata

Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit miercuri după-amiază la ieșirea din municipiul Bistrița, în Groapa Sărății, la un accident feroviar produs după Stația CFR Sărata.

O mașină a fost lovită de trenul care circula pe direcția Bistrița – Dej și în care se aflau circa 70 de pasageri.

Echipajele de intervenție au găsit o femeie în vârstă de 56 de ani, în afara autoturismului implicat în accidentul feroviar, extrasă de către ceilalți participanți la trafic, informează ISU Bistrița-Năsăud.

În urma evaluării de la fața locului, victima prezenta traumatisme cranian și toracic, precum și pierdere de conștiență și, după ce a fost stabilizată, a fost transportată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Persoanele din tren au fost evaluate de către echipajele de intervenție, niciuna neavând de suferit în urma impactului.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier produs în vecinătatea Drumului Național 17, la o trecere la nivel cu cale ferată. La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 56 de ani din Archiud a fost acroșat de un tren personal care circula pe ruta Bistrița către Dej. În urma evenimentului femeia a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Atât șoferița cât și mecanicul de locomotivă au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.Traficul feroviar a fost intrerupt pentru o perioada de aproximativ 30 de minute. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS