Actualitate

Anca Cârcu e de acord cu legalizarea prostituţiei. Ea crede că va aduce bani statului

Fosta candidată la un fotoliu de deputat din partea PRM, Anca Cârcu, susţine, într-o postare pe contul său de socializare că este de acord cu legalizarea protituţiei întrucât “va aduce bani la stat”, iar cei care apelează la serviciile unei prostituate vor şti că nu îşi pun sănătatea în pericol. Ea este convinsă totodată că “centuristele” nu vor dispărea.

“Sunt de acord cu legalizarea prostituţiei din mai multe motive, însă eu o să precizez doar câteva dintre ele. În primul rând, va aduce bani la stat, cu siguranţă nu mulţi, şi nu sunt optimistă din punctul acesta de vedere, însă mai important ca banii este sănătatea acelor bărbaţi şi a familiilor sau partenerelor lor care apelează la serviciile unei prostituate”, scrie Anca Cârcu.

Ea mai adaugă faptul că în urmă cu puţin timp, o prostituată care a aflat că avea HIV a recunoscut că a infectat 40 de bărbaţi.

“Ei bine, acea prostituată spunea că e posibil ca 40 dintre bărbaţii aceia să fie infectaţi cu HIV, să nu uităm ca acele persoane erau publice, politicieni sau oameni de afaceri. În altă ordine de idei, dacă meseria ar fi legalizată, sunt convinsă că riscul de infectare cu HIV, cât şi cu alte boli, s-ar reduce cu peste 70 la sută, procent susţinut şi de specialiştii de la Matei Balş. Cu siguranţă fenomenul nu se va schimba în totalitate, în continuare vor fi prostituate care îşi vor exercita atribuţiile de serviciu tot pe marginea drumului, dar sunt convinsă ca cele mai multe vor prefera să profeseze într-un mediu organizat, în siguranţă, iar acelea sunt şi cele care vor plăti taxe către stat”, scrie Anca Cârcu pe pagina sa de Facebook. 

13 comentarii

    • o tipa de care toata lumea rade,una care nu a luat nota de trecere la bac,una care nu are ce cauta in paginile unui ziar chiar si online,un exemplu negativ pentru copii nostrii,pacat ca o sustineti prin aceste aparitii caraghioase

  • De ce cand Vaghin Tudorel a catalogat-o pe Ancuta drept ” CENTURISTA” nu a fost de acord ?
    Oare sa nu-i placa munca in ilegalitate ?

  • O intelegem pe fatuca asta.E singurul loc unde poate si ea să facă o carieră, la bordel, că în rest in politica cum visează nu are nici o sansă.După cum se vede, oricât s-ar strădui nu o primeste nici măcar ca membru nici un partid.Toată lumea fuge de ea ca de drac, dar e interesant asta…poate ar trebui să rămâna in memorie ca independenta, matroana independenta…hahaha

  • Apreciem că vrea să intre în legalitate.Bravos natiune, daca toate practicantele meseriei ar recunoaste asta, ca ea, ar fi perfect.

  • Deci, dacă Ciciolina, celebra c…ă a intrat in Parlamentul italian, de ce să nu intre si Anca Carcu , a noastră intr-un parlament???Că printre atâtea c…e politice e loc si de una adevărata,go……

  • Matroana matroanelor, centurista centuristelor, vazand ca nu ii merge in politica va face o cariera fantastica!!!Va deifameaza ziarul domnilor si doamnelor!

  • Draguta Ancuta , recunoaste ca este o c…a de lux. Vrea si ea un loc de munca stabil, ca de a imbatranit ii trebuie ani pt pensie. Adevarat pe unde trece calca totul in picioare, se da prea mare ,prea inteligenta, dar nu e nimic de capul ei. Sanatate Anca si tot raul pe care l-ai facut tuturor persoanelor sa fie asupra ta.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS