Actualitate

Angajări în Armată: Soldați gradați profesioniști la Brigada 81 Mecanizată

Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” îi așteaptă pe doritori, începând cu data de 15 septembrie, să se înscrie la selecția organizată pentru posturile de soldat gradat profesionist.

Criteriile de recrutare:

 • vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
 • absolvent cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);
 • permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C – doar pentru arma ”auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma ”geniu”.

Pentru mai multe informații, consiliere de specialitate şi înscriere:

 • Bistrița, str. Grănicerilor nr. 2, tel. 0263214161 și 0752614800
 • Bistrița, str. Avram Iancu nr. 1, tel. 0263214688, 0743141919, luni, joi și vineri, între orele 08.00-16.00, marți și miercuri între orele 08.00-18.00
 • Bistrița, str. Grănicerilor nr. 3, tel. 0765277858
 • Prundu Bârgăului, str. Calea Transilvaniei nr. 2-4, tel. 0748512139.

11 comentarii

 • angajam lcratori pentrustrans fanul , curatat cartofii , indepartat zapada iarna si alte treburi gospodaresti.

  Salar atractiv de 2500 ron .

  Daca o sa v vada vreun preot sau superior ete posibil sa va umiliasca, dar sunteti vb aia, Barbati .

  Hai in armata

  24
  8
 • Întrebare; femeile se pot înscrie? Altfel e discriminare.
  Progresiștii cu ideile lor preconcepute distrug tot; Ca sa fii soldat in Garda Regală a Danemarcei, trebuia sa ai cel puțin 1m: 75 cm,
  Extremiștii de stânga cu Totalitatismul lor Cultural, nu gândesc cu capul!
  Zic ca e discriminare.
  Bun, o sa vina turiști din toată lumea, suedezi si olandezi de 1m 90 si o sa-si facă poze la Palatul Amalienborg, cu gărzi regale, care le ajung până doar până la umăr!
  Ne facem de râs, cu gărzi de elita mai scunde decât turiștii, din cauza celor care DISTRUG tot !!!

  11
  4
 • La 2500 lei cat e solda, va incurajez sa nu va angajati)) pe langa solda, mai e norma de hrana ce-i drept, echivalentul bonurilor de masa.
  E lipsa acuta de militari, dar nu de soldati are nevoie urgent armata. Armata are nevoie de salarii decente, nici macar l153 nu se respecta, care a fost data acum 6 ani. Sa se rezolve salariile si apoi vor merge in armata mai multi civili

  14
  5
 • Nu ai să vezi niciodată soldat profesionist cu 500 euro pe lună. Pentru cine să-ți pui pielea la bătaie… pentru Ciucă, Câțu, Ciolacu și alți grofi bugetari politici la care li se fâlfâie de norod. Soluția ar fi să importați din Nepal, Vietnam sau Cambogia, „iepurași” profesioniști, pentru vlăjganii din zonă nu este este o activitate atractivă.

  16
  2
  • Bun, deci Cine apară „norodu” atunci? Cine apară copiii din tara ăsta?

   În caz de razbel;,ies femeile și bătrânii la luptă?
   Bine atunci : asa sa fie! o sa^mi iau eu copilul în cârcă , o bota -n mana și -o tigaie în cealaltă și ies eu, cu buna la poarta ! ? ! Dacă alta soluție nu e.bărbații tineri sa stea pe laptop , la pacanele sau sa emigreze !

   …dezastru mă! !!!

   4
   3
 • Nu cred că se merită! Foarte prost plătit și plus de asta în armată ai 99% îndatoriri și 1% drepturi! Plus dacă mergi la o bancă pentru un credit ipotecar la salariul pe care îl ai nici nu se uită la tine! Păcat, aș prefera să lucrez în țara mea și nu în străinătate!

  4
  4
 • @Groz nu vă supărați dar,
  Nu cred k aveți o 🧑‍✈️ chemare pt militărie, nici pt țară!
  Ordine și disciplină.

  Militar, profesor, preot-militar, ofițer sunt (Erau!) niste meserii NOBILE! Un militar trebuie sa fie CURAJOS și însuflețit de „datoria” fata de camarazi i săui și țară, in primul rând …meseria asta implică multe sacrificii personale.
  Pt militărie și armata trebuie sa ai o „chemare”! Daca nu ai aceasta „vocație sau chemare, mai bine faci alta meserie, mai bănoasă, daca doar banii sunt prioritari pt dvs.aktfel, e chin.

  P.s.
  Nu „se merită” pt dvs, poate pt alții se merită și va fi Aventura vieții lor!

  3
  7
  • Noi tot dăm țării, impozite și taxe, loialitate, de 34 de ani. Țara în schimb ne-a dat baroni, moguli, pensii speciale, inflație, promisiuni deșarte și gargară. O clasă politică de comă, puși pe căpătuială și care nu vrea să se reformeze. Românii au cam dat Cezarului, iar acuma e vremea să primească și ei. Conștiința trece prin stomac iar cântarea patriotismului exagerat de multe ori este apanajul istoricilor dependenți de clica conducătoare. Biblic, sluga trebuie plătită.

   6
   5
 • Nici alte țări nu -ti oferă mai multe! Armata o faci din „convingere, din pasiune, datorie și onoare”.

  După ce calculează taxe/impozite salariul este mai mic, decât mai jos:
  Salariu soldat în Franța: salariu 1.506 € net ( înainte !!!de taxe, pentru un voluntar în Armată franceza, cu cazare gratuită oferită. (Cazarmă, garnizoană).
  ––––––––
  À titre d’exemple :
  1 506 € net (avant impôts, pour un engagé volontaire de l’armée de Terre ) avec hébergement gratuit proposé (hors prime).
  1 498 € net avant impôts, pour un Sergent sortant de Saint-Maixent, puis 1 572 € net avant impôts et après une 1 première année révolue en régiment (hors prime).
  ––
  Direction des Ressources Humaines de l’Armée de Terre/Sous Direction Recrutement/Bureau Marketing, Cellule eRecrutement, Case 135, Fort Neuf de Vincennes, 75614 Paris Cedex 12 -.France.

  https://www.sengager.fr/remuneration-et-avantages-sociaux

  3
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS