Economie

Angajații companiei Iproeb vor primi, luna aceasta, salarii cu 6% mai mari

Cei 422 de salariați ai companiei Iproeb Bistrița vor primi, începând cu luna aceasta, salarii cu 6% mai mari, ei urmând să mai beneficieze de o majorare salarială cu 3% în luna noiembrie.

Potrivit unui document care este postat pe site-ul companiei, majorarea salarială cu 6% se va aplica începând cu luna martie a.c., iar cea de 3% din luna noiembbrie. Ambele sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă pe anul în curs, negociat de sindicaliști cu membrii Consiliului de Administrație (CA) al Iproeb Bistrița, dar pentru a deveni operabile trebuie să primească și avizul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor (AGOA) care se va întruni în data de 28 aprilie a.c.

În documentul menționat, se mai menționează că valoarea plăților compensatorii în cazul în care un angajat va fi disponibilizat să fie de 1500 de lei, înmulțită cu 1,3 sau 5, coeficienți dictați de vechimea fiecăruia.


Acționarii firmei sunt SC Electromontaj SA București, MEI Roemene en Bulgarije, SIF Banat Crișana, personae fizice și juridice.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS