Actualitate

Angajații Primăriei Bistrița, mai punctuali de când a fost introdus pontajul electronic

Angajații Primăriei Bistrița sunt mai punctuali de când a fost introdus pontajul electronic, a observat primarul Ioan Turc. Deocamdată, acesta se face doar în clădirea principală a Primăriei Bistrița, dar va fi extins și la celelalte sedii secundare.

Pot să spun că pontajul electronic este necesar. Din punctul meu de vedere, un nivel mare de disciplină este absolut obligatoriu pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine. Faptul că am introdus pontajul electronic este de bun augur. Observ și eu dimineața că este mai multă punctualitate pe de-o parte, pe de altă parte este important ce se întâmplă și pe parcursul zilei pentru că această modalitate de gestionare a anumitor probleme care apar zilnic într-o instituție este corectă. Adică, dacă cineva are o problemă de sănătate, e limpede că poate să meargă la medic, dar cu bilet de voie, pontându-se, deci tot timpul ai o radiografie a ceea ce se întâmplă cu personalul instituției.

Într-o emisiune la AS TV, primarul a anunțat că, în felul acesta, s-a făcut optimizarea activității din Primăria Bistrița. Într-o etapă următoare, toate clădirile administrației locale vor beneficia de pontajul electronic.

6 comentarii

 • Pontajul electronic este ceva perfect normal și util în orice țară civilizată.
  Din declarația d-lui primar Turc nu pot deduce cum este ea făcută tehnic. Este pe bază de cartelă care poate fi împrumutată unui coleg din primărie care poate valida prezența mai multor angajați? (ca și votul electronic din Parlamentul României). Sau este vorba de tehnologie nouă pe bază de “recunoaștere facială”?
  Întrebarea este: dacă este prins vreun angajat că “trișează prezența” va fi desfăcut contractul de muncă al acelui angajat? Practic ar fi vorba de furt din banul public!

  35
  4
 • Deci …pana acum mugetarii din primarie nu prea aveau dureri de cap in legatura cu punctualitatea.Pana la urma in 2 ani si jumatate de mandat e o realizare si asta…sa i faci pe mugetari sa fie ,,mai punctuali”.Adica unii sunt ,,mai punctuali”decat altii?

  21
  15
 • astia cand ajung directori sau primari sau ma rog sefi mari au mania controlului asupra tot ce se intampla, in multe institutii sunt un fel de STALIn de tatuca tre sa stie tot, bineinteles au cameri de supraveghere video sau COLEGI care parasc si se lingusesc etc

  14
  2
 • pai si pana acuma erau prinsi…si ce? mai trebuiau niste bani cheltuiti? ca oricum nu se va intampla nimic!!! la registrul comertului de ce nu a pus domnu primar? sa aiba la intoarcere si acolo cartela. Ca si el trebui pontat 8 ore…pontat! nu lucrat! pentru ce mai exista resurse umane daca acestea nu supravegheaza indeplinirea acestei obligatii si sa ii arda la ore cand lipsesc de la munca si ulterior sa le desfaca contractul???? frectii si povesti de adormit copii!!!

  8
  5
 • Foarte bun rezultat dacă e așa, după fiecare efort depus și rezultate bune vine și recunoștința… așa e cum funcționează lucrurile sănătoase.
  Garda NU se coboară.
  Aruncați un ochi pe Primăriile din Șelimbăr (Sibiu), Ciugud (Alba) ca să nu dau exemplu Primăriilor din Occident , modul obținut în transformarea Primăriilor într-unul Occidental totul digitalizat și ușurarea munca fiecăruia iar cetățenii aplaudând pasul dat și mulțumiți de servicii.
  Să NU se desanimeze niciun angajat al Primăriei.

  10
  6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS