Actualitate

Ani Bob, decorată de Mitropolia Clujului. A primit cea mai înaltă distincţie, Crucea Transilvană

Directorul Agenției Județene pentru Plăţi şi Inspecție Socială Bistrița-Năsăud, Ani Bob, a primit din partea Mitropolitului Clujului cea mai înaltă distincţie, Crucea Transilvană, pentru implicarea în edificarea centrului Centrul rezidențial pentru vârstnici „Sfinții Ioachim și Ana” din satul Cuşma.

Potrivit Radio Renaşterea, Mitropolitul Andrei Andreicuţ a mai acordat celor care au mai contribuit la realizarea 1 ani bob crucea transilvanaproiectului diplome de aleasă cinstire. Tot cu acest prilej, părintele Marius Pintican, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” filiala Bistrița-Năsăud, a primit distincția de iconom. Radio Renaşterea nu menţionează însă care ar fi contribuţia şefei AJPIS la elaborarea şi implementarea unui program cu finanţare europeană.

Crucea Transilvană, primită, de altfel, şi de premierul Victor Ponta, a devenit un „must have” al clasei politice din Bistriţa-Năsăud. Ea este deţinută de Liviu Rusu, fostul preşedinte al CJ care a înălţat o cruce la Piatra Fântânele, de liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, de liderul PSD şi totodată preşedintele CJ, Radu Moldovan, de ministrul Doina Pană.

De asemenea, Crucea Transilvană a ajuns la mulţi alţi oameni politici care nu au făcut altceva decât să direcţioneze bani publici spre biserici, nicidecum personali. Despre acest subiect, am mai scris şi aici.

De menţionat că Ani Bob a participat la pelerinajul în Israel alături de Mitropolitul Andrei, preşedintele CJ, Radu Moldovan, şi mulţi alţii, despre care Timp Online a scris aici.

După ce PNL a părăsit USL, Ani Bob a ales calea lui Călin Popescu Tăriceanu, aderând la Partidul Naţional al Mediului – Partidul Liberal Reformator.

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.