Actualitate

Aprinderea luminițelor și deschiderea Târgului de Crăciun, în ajun de Moș Nicolae

Iluminatul festiv de sărbători în centrul istoric al Bistriței și pe principalele artere din oraș va fi aprins joi 5 decembrie, în ajun de Sf. Nicolae, în cadrul unei eveniment organizat în Piața Centrală, lângă bradul împodobit. Tot atunci se va deschide și Târgul de Crăciun.

”Am onoarea să invit cetăţenii municipiului Bistriţa la deschiderea Târgului de Crăciun care va avea loc joi 5 decembrie, la ora 17.00, în Piața Centrală, prilej cu care va avea loc și punerea în funcțiune a iluminatului festiv de sărbători. Comercianții din căsuțele amplasate în Piața Centrală vor oferi doritorilor produse specifice sărbătorilor de iarnă, iar pe scena amenajată în apropierea bradului de Crăciun, în fiecare seară începând cu ora 17.00, vor avea loc concerte de colinde”, spune primarul Ovidiu Crețu.

Foto: Arhivă 2018

3 comentarii

  • Crețu e tot cret….bine ca le da drumul cand se încălzește si se duce zapada…..era bine daca le porneau de ieri…..dar la fel ca si cu partia …..cand era cald…..dădeau drumul la partie…..

  • Și vom putea bea un ceai plătind sau iarăși pe bonuri gratuite?
    Organizarea de 1 Decembrie a fost jalnica, nici o căsuța deschisa să-ți cumperi un ceai, sa stai mai bine de o ora sa cumperi un colac unguresc, vi se pare normal???

  • Aștept informația despre proveniența bradului din piața centrala. De pe raza cărui ocol silvic s-a făcut achiziția?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS