Social

Aproape 600 de polițiști, zilnic în stradă. Aparate radar pe drumurile din județ (FOTO-VIDEO)

Aproape 600 de polițiști bistrițeni acționează, în fiecare zi, în acest week-end prelungit, de Sfântul Andrei și cu ocazia Zilei Naționale a României, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Au fost luate măsuri pentru intensificarea acţiunilor, astfel că 307 poliţişti de ordine publică, alături de 188 de polițiști de investigații criminale, acțiuni speciale, precum și de la alte structuri sunt pregătiţi să intervină pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.


Zilnic, poliţiştii din structurile de rutieră monitorizează traficul rutier, iar pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente acționează cu aparate radar.

Astfel, în această perioadă, aproape 100 de polițiștii rutieri sunt în dispozitiv, cu aproximativ 60 de autospeciale, pe principalele drumuri naționale, dar și în stațiunile turistice și în punctele cu risc ridicat de accidente rutiere, în vederea fluidizării circulației și prevenirii evenimentelor rutiere negative.

Foto-Video: IPJ BN

Etichete

1 comentariu

  • Foarte buna masura. Mai putini bizoni in trafic, mai putini golani si hoti in strada . Atentie insa si la afumatori ca si acolo se dau spargeri la greu ca miroase a ciolan afumat si nu numai politrucii vor ciolan ci si golanii flamanzi si lenesi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS